Lähetä ystävälle
Laatu
Print

Spectan teräs- ja PET-vanteiden valmistajalle VolgaStrap LLC:lle myönnettiin vuonna 2008 DNV:n toimesta ISO 9001:2000 -sertifikaatti. Vuonna 2020 sertifiointi päivitettiin vastaamaan ISO 9001:2015,  ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018 kattaen vanteiden ja merkintämateriaalien suunnittelun, valmistuksen ja myynnin.

VolgaStrap LLC:n tehtaalla noudatetaan tarkasti säännösten mukaista toimintaa raaka-aineen, valmiiden tuotteiden ja teknologian laatuvaatimusten sekä standardien täyttymisen osalta. Tuotteiden laadunvarmistus on keskeinen osa tehtaan toimintaa, ja sen omassa laboratoriossa on kaikki tarvittavat laitteet, menetelmät, ohjeistukset sekä henkilöstö valmiiden tuotteiden ja prosessien materiaalien testaamiseen.

Tehtaalla käytetään uusinta eurooppalaista teknologiaa sekä energiatehokkaita ja ympäristön huomioivia menetelmiä. Lämpökäsittely , pinnoituslinja

Tehdas avattiin vuona 2007, ja se palkittiin voittajana Moskovassa Week of Metals -kilpailussa parhaan investoinnin kategoriassa.

Asiakkaamme ovat varmistaneet tehtaan luotettavuuden ja tuotteiden laadun seuraavilla auditoinneilla:

  • Heinäkuu 2009, RUUKKI, tekninen auditointi. VolgaStrap LLC sai Ruukilta parhaat suositukset.
  • Lokakuu 2012, Novolipetsk Steel OJSC, laatujärjetelmän auditointi

SPECTA

Spectan asiantuntijat osallistuvat vannetyökalujen kehittämiseen asiakaskokemusten ja asiakkaiden toimintaympäristön pohjalta. Spectan omat vannetyökalut soveltuvat erityisen vaativaan käyttöön. Ne valmistetaan erikoistuneilla konepajoilla.

Kaikki Spectan työkalut käyvät läpi pakolliset testit sekä niiden valmistuksen osalta että ennen toimitusta asiakkaalle. Jokainen työkaluerä saa oman laatusertifikaatin. Lisäksi tuotteilla on 6-24 kuukauden takuu mallista riippuen.

Spectan 20 toimiston palveluorganisaatio Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa, Saksassa, Suomessa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.vastaa tuotteiden takuista ja jäkitakuista. Paikallistoimistot palvelevat asiakkaitamme alueellisesti, ja insinöörimme käyvät asiakkaan tiloissa.

Kokenut henkilöstö sekä osaavat ja serftifioidut työkaluvalmistajat tarjoavat korkealuokkaista teknistä tukea ja innovatiiisia teknologiapalveluita. Asiantuntijoidemme tuottamat palvelusopimukset, enalta ehkäisevät korjaukset sekä puhelinneuvonta varmistavat sen, että asiakkaiden vaatimukset täyttyvät.

SPECTA tarjoaa pakkausratkaisuja kolmessa kategoriassa:

Pakkaustyökalut: SPECTA tarjoaa yli 30 erilaista mekaanisia, paineilma- ja akkukäyttöisiä vannehtimistyökaluja. Paineilmakoneet teräsvanteelle: SPECTA SAMURAI, SPECTA SUMO ja SPECTA KATANA. Mekaaniset koneet teräsvanteelle: SPECTA KRONOS, SPECTA GERKULES ja SPECTA GEKTOR. Vannehtijat PET-vanteelle: SPECTA ASAHI, SPECTA MIKADO ja SPECTA ARGOS.

Materiaalit: Teräsvannevalikoimaamme kuuluu yli 200 tuotetta. Pääbrändimme ovat SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE MODEX sekä SPECTA FORTE teräsvanteet. Valmistamme ja tarjoamme myös oman tuotannon PET-vanteita: SPECTA BRAVA, SPECTA ALTO, SPECTA OPTIMA, SPECTA AURIS ja SPECTA VIRTUS. SPECTA tarjoaa myös teollisuuden merkkausratkaisuja; etikettejä ja tarroja: SPECTA ULTRAPLAST, SPECTA TERMOPLAST ja SPECTA POLYPLAST. Tarjoamme myös laajan valikoiman muita pakkausmateriaaleja.

Huolto: Laadukas huolto-tiimimme tarjoaa huolto- ja korjausratkaisut vannehtimistyökaluille ja tarvikkeille kuin myös takuuhuollot. Toimitamme myös varaosat vannehtimiskoneisiin.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha