Tilaa uutiskirjeToimitus
Lähetä ystävälle
Laatu
Print

 

Specta teräs- ja PET-vanteiden valmistajalle VolgaStrap LLC:lle myönnettiin vuonna 2008 DNV:n toimesta ISO 9001:2000 -sertifikaatti. Vuonna 2017 yrityksen laatujärjestelmä sai uuden ISO 9001:2008 -sertifikaatin, ja se sai vanteiden suunnittelun, valmistuksen ja myynnin sertifikaatin No. 71603-2010-AQ-MCW-FINAS.

VolgaStrap LLC:n tehtaalla noudatetaan tarkasti säännösten mukaista toimintaa raaka-aineen, valmiiden tuotteiden ja teknologian laatuvaatimusten sekä standardien täyttymisen osalta. Tuotteiden laadunvarmistus on keskeinen osa tehtaan toimintaa, ja sen omassa laboratoriossa on kaikki tarvittavat laitteet, menetelmät, ohjeistukset sekä henkilöstö valmiiden tuotteiden ja prosessien materiaalien testaamiseen.

Tehtaalla käytetään uusinta eurooppalaista teknologiaa sekä energiatehokkaita ja ympäristön huomioivia menetelmiä. Lämpökäsittely , pinnoituslinja

Tehdas avattiin vuona 2007, ja se palkittiin voittajana Moskovassa Week of Metals -kilpailussa parhaan investoinnin kategoriassa.

Asiakkaamme ovat varmistaneet tehtaan luotettavuuden ja tuotteiden laadun seuraavilla auditoinneilla:

  • Heinäkuu 2009, RUUKKI, tekninen auditointi. VolgaStrap LLC sai Ruukilta parhaat suositukset.
  • Lokakuu 2012, Novolipetsk Steel OJSC, laatujärjetelmän auditointi

 

SPECTA

Spectan asiantuntijat osallistuvat vannetyökalujen kehittämiseen asiakaskokemusten ja asiakkaiden toimintaympäristön pohjalta. Spectan omat vannetyökalut soveltuvat erityisen vaativaan käyttöön. Ne valmistetaan erikoistuneilla konepajoilla.

Kaikki Spectan työkalut käyvät läpi pakolliset testit sekä niiden valmistuksen osalta että ennen toimitusta asiakkaalle. Jokainen työkaluerä saa oman laatusertifikaatin. Lisäksi tuotteilla on 6-24 kuukauden takuu mallista riippuen.

Spectan 20 toimiston palveluorganisaatio Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa, Saksassa, Suomessa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.vastaa tuotteiden takuista ja jäkitakuista. Paikallistoimistot palvelevat asiakkaitamme alueellisesti, ja insinöörimme käyvät asiakkaan tiloissa.

Kokenut henkilöstö sekä osaavat ja serftifioidut työkaluvalmistajat tarjoavat korkealuokkaista teknistä tukea ja innovatiiisia teknologiapalveluita. Asiantuntijoidemme tuottamat palvelusopimukset, enalta ehkäisevät korjaukset sekä puhelinneuvonta varmistavat sen, että asiakkaiden vaatimukset täyttyvät.

SPECTA tarjoaa pakkausratkaisuja kolmessa kategoriassa:

Pakkaustyökalut: SPECTA tarjoaa yli 30 erilaista mekaanisia, paineilma- ja akkukäyttöisiä vannehtimistyökaluja. Paineilmakoneet teräsvanteelle: SPECTA SAMURAI, SPECTA SUMO ja SPECTA KATANA. Mekaaniset koneet teräsvanteelle: SPECTA KRONOS, SPECTA GERKULES ja SPECTA GEKTOR. Vannehtijat PET-vanteelle: SPECTA ASAHI, SPECTA MIKADO ja SPECTA ARGOS.

Materiaalit: Teräsvannevalikoimaamme kuuluu yli 200 tuotetta. Pääbrändimme ovat SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE MODEX sekä SPECTA FORTE teräsvanteet. Valmistamme ja tarjoamme myös oman tuotannon PET-vanteita: SPECTA BRAVA, SPECTA ALTO, SPECTA OPTIMA, SPECTA AURIS ja SPECTA VIRTUS. SPECTA tarjoaa myös teollisuuden merkkausratkaisuja; etikettejä ja tarroja: SPECTA ULTRAPLAST, SPECTA TERMOPLAST ja SPECTA POLYPLAST. Tarjoamme myös laajan valikoiman muita pakkausmateriaaleja.

Huolto: Laadukas huolto-tiimimme tarjoaa huolto- ja korjausratkaisut vannehtimistyökaluille ja tarvikkeille kuin myös takuuhuollot. Toimitamme myös varaosat vannehtimiskoneisiin.

Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä
Hintatiedustelut, toimitusajat ja erikoistarjoukset uusille asiakkaille
Captcha:
captcha