Hyväntekeväisyys
Lähetä ystävälle
Hyväntekeväisyys
Print

Yritys osallistuu aktiivisesti alueellisiin tukiohjelmiin tieteen, kulttuurin ja taiteen aloilla, tukee lasten ja nuorten luovuutta, avustaa koulutuslaitoksia sekä äitiyttä ja lapsuutta suojelevia järjestöjä.

Yllämainittujen aloitteiden tukemiseksi Spectan pääjohtaja Erik Helin on vuonna 2013 perustanut ”Tuhansien järvien maa” -nimisen hyväntekeväisyysyhdistyksen. Yhdistys toimii perustajan ja Specta-ryhmään kuuluvien yhtiöiden rahoituksella.

Yhdistyksen tärkeimpiä toimintamuotoja ovat stipendien ja apurahojen myöntäminen lahjakkaille koululaisille ja Kostroman alueen julkisten laitosten opiskelijoille. Tänä päivänä hyväntekeväisyysyhdistys on tiiviissä yhteistyössä Kostroman valtiollisen teknillisen yliopiston ja ”Ipatjevien sloboda” -nimisen lasten toimintakeskuksen kanssa. Vuosina 2014-2015 toteutettiin menestyksekkäästi apurahasto-ohjelma, jolla tuettiin menestyneitä opiskelijoita tieteen, taiteen ja luovuuden aloilla.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha