Lähetä ystävälle
Wire &Tube 2018: SPECTA:n pakkaustuotteilla kysyntää maailmanmarkkinoilla
25.04.2018

Düsseldorfissa Wire &Tube messuilla 16.–20. huhtikuuta oli SPECTAn osastolla mahdollista nähdä itsensä FIFA MM-18 jalkapallokentällä ja pakkaustehtävissä.

Pelialue oli pystytetty suoraan yrityksemme näyttelyosastolle — virtuaalilasein jokainen kävijä pääsi keskelle aitoa ottelutapahtumaa. Alan asiantuntijoita kiinnosti kuitenkin enemmän muut kuin “viihdenähtävyydet” – mahdollisuus omin käsin pakata tavaroita SPECTAn tarjoamilla mekaanisilla ja sähköisillä laitteistoilla ja työkaluilla.

Laajasta valikoimasta löytyy laitteet erinäisiin tarpeisiin – teräsputkista teräslistakeloihin ja metalliprofiilinippuihin. Tuotteiden pakkaus- ja merkintäprosessi tulee vuosi vuodelta yhä helpommaksi ja edullisemmaksi — tämän näyttelyn kävijät olivat voineet todeta käyttäen SPECTAn laitteita näyttelyosastolla. Tavaran sidontaa kokeillen kävijät ovat todistaneet SPECTAn pakkauslaitteiden helppokäyttöisyyden ja ergonomian.

Tärkeä uutuus, jota yrityksen asiantuntijat esittelivät Wire &Tube 2018 messuilla, koski tuotteiden merkintää, — SPECTAn viimeisimmän teknologiakehityksen ansiosta kilvet, tarrat ja etiketit tuotemerkintää varten voidaan nyt tulostaa myös tavanomaisilla printtereillä, ei vain lämpösiirtotulostimilla.

Perinteisesti Wire &Tube messut herättävät suurta kiinnostusta metallialan asiantuntijoiden keskuudessa — tilastotietojen mukaan 50 % viime messujen kävijöistä oli investointiaikeissa ja noin 70 % heistä oli isojen yrityksien johtohenkilöitä. Huomattavasti lisääntyi messuvieraiden määrä Lähi-idän ja Afrikan maista.

Messujen viiden päivän aikana SPECTA:n edustajat kävivät monia tapaamisia ja neuvotteluja kiinnostuneiden osapuolien kanssa. Kiinnostusta tuotteiden merkinnän innovatiivisia ratkaisuja ja teräsvanteita kohtaan ovat esittäneet yli 150 kävijää!

Messut näyttivät investointien vahvaa suuntaamista autoteollisuuteen, uusiutuvaan energiatuotantoon, öljy- ja kaasuputkiin. Metallilanka, kaapelit, putket ja metallialan tärkeiden komponenttien kuljetuksien laitteisto nauttivat nyt suurta kysyntää.

Juuri siksi SPECTAn tuotteet ja laitteistot, jotka vastaavat maailman laatustandardien vaatimuksia, nauttivat lisääntyvää kysyntää globaaleilla markkinoilla.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha