Lähetä ystävälle
Vielä nopeammin, vielä tehokkaammin
29.10.2020

Specta toteutti yhdessä Microsoftin kanssa yhtiön infrastruktuurin kattavan uudistamisen. Uudet ratkaisut ovat vähentäneet kustannuksia ja parantaneet tehokkuutta kaikissa työprosesseissa. Microsoftin ratkaisujen avulla Specta on päässyt eroon vanhentuneista järjestelmistä, jotka hidastivat kehitystä, ja vapauttanut kapasiteettia edelleen tehokkaaseen toimintaan. Järjestelmänvalvoja Dmitri Nazarovin mukaan tämä on “askel tulevaisuuteen”.

Yhteistyö, helppo pääsy

Yhtiön tietojen suojaaminen ja niiden luotettava salaaminen oli yksi modernisoinnin painopistealueista. Tätä varten kaikki yrityspostit oli siirretty Exchange Onlineen. Tämä postipalvelu täyttää kaikki turvallisuusstandardit ja päivittyy itsenäisesti ilman asiantuntijoiden osallistumista.

Microsoft Teamsista on tullut toinen tärkeä uusi työväline. Sen kautta työntekijät vaihtavat viestejä, lähettävät tiedostoja, pitävät kokouksia ja konferensseja.

Palvelu on saatavana kaikilla laitteilla, joten se sopii erinomaisesti etätyön järjestämiseen pandemian olosuhteissa. Uusi ryhmätyöratkaisu vapautti Spectan työntekijöita yli 500 MB tiedostojen lähettämisen vaivasta. “Nyt kaikki tiedostot synkronoidaan ja tallennetaan turvallisesti OneDrive for Business-palvelussa”, Dmitri Nazarov sanoo.

Kaikki tiedot ovat luotettavasti suojattuja

Nyt suurin osa tiedoista, joiden kanssa Spectan työntekijät työskentelevät, on tallennettu pilvipalveluun. Tällä on myönteinen vaikutus yhtiön budjettiin — nyt laitteistoa ei tarvitse päivittää eikä kuluttaa merkittäviä summia palvelinten ostamiseen.

Tiimityön organisointi on myös vähentänyt taakkaa IT-asiantuntijoille — nyt he voivat hallita kaikkia prosesseja yhdestä portaalista.

Infrastruktuurin modernisoinnilla on ollut positiivinen vaikutus tietoturvan tasoon yleensä.

Mutta yhteistyö Microsoftin kanssa ei pääty tähän. Tulevaisuudessa Specta aikoo automatisoida prosessit SharePoint Onlinen avulla ja hallita tehtäviä Microsoft Plannerin kautta.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha