Lähetä ystävälle
Vain parjaat: ”Metal-Expo2019 -juhlanäyttely Moskovassa
20.11.2019

Spectan tuotteet 25. Metal-Expo messuilla saivat ansaitun huomion NLMK-konsernin hallituksen puheenjohtajalta Grigory Fedorishnilta. Messujen aikana Specta sai osakseen huomattavaa kiinnostusta – noin 300 asiantuntijaa kotimaasta ja ulkomailta vierailivat osastollamme.

 Näyttelyosastolla esiteltiin pakkaus- ja merkintäratkaisut metallurgian alalle. Näyttelyn vieraat olivat erittäin vaikuttuneita automaattisesta pakkauskoneesta terästuotteiden vannehtimiseen teräsvanteella. Asiantuntijamme osoittivat, että laitteisto ei ainoastaan lyhennä tuotteiden pakkaamiseen kuluvaa aikaa, vaan myös optimoi kustannuksia ja parantaa pakkauksen laatua.

Teräsyhtiöiden edustajat kiinnittivät huomiota Spectan laajaan teräsvanteiden valikoimaan, erityisesti raskaan teollisuuden tuotteille. Vahvimmille (25-32mm) PET-vanteille esillä, ja asiakkaiden kokeiltavana, oli uusi Asahi 865 akkukäyttöinen sidontakone.

Osastolla oli esillä myös leikkuri teräs- ja PET-vanteiden jätteiden käsittelyyn. Käytetyn vanteen pilkkominen helpottaa jätteen käsittelyä tai tuo siten osaltaan myös kustannusetua.

Spectan tuotteilla on valmistavan teollisuuden vankka luottamus. Kanta-asiakkaat ja uudet yhteistyökumppanit tutustuivat jälleen mielellään myös yrityksen uusiin merkintäratkaisuihin. Lämpösiirtotulostimet ja Ultraplast-etiketit ovat moderneja ja valmistettu erityisen kestävistä materiaaleista. Nämä tuotteet ovat suosittuja ja hyvin kysyttyjä terästeollisuuden alalla.

Jalleen kerran Spectan edustajat olivat vakuuttuneita siitä, että Metal-Expo on loistava tapahtuma asiakasyhteistyön molemmille osapuolille. Vuorovaikutus edistää kehitystä yhteisissä tavoitteissa. Spectan myynnistä vastaavat kävivät lukuisia neuvotteluja asiakkaiden kanssa, joista osa Venäjän suurimmista teräsyhtiöistä, kuten CEO Grigory Fedorishin NLMK-konsernista. Tapaamisissa solmittiin pitkiä toimitussopimuksia, kuin myös toimittajasopimuksia.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha