Lähetä ystävälle
Uusi pakkaustuote terästeollisuuteen Spectalta
16.11.2015

21. kansainväliset teollisuuden messut, Metal-Expo 2015, terästeollisuuden päätapahtuma, pidettiin 10.-13. marraskuuta Moskovassa.

Messut toivat yhteen 570 yritystä 35 maasta ja yli 27000 vierailijaa terästuotanto- ja metallinjalostus sektorilta.

Luvut todistavat ettei kiinnostukselle tätä tapahtumaa ja Venäläistä metallurgiaa kohtaan ole tapahtunut laskua. Messut osoittivat alan vastaanottaneen taloudelliset realiteetit maailman teräsmarkkinoiden puristuksessa. Sen ovat mahdollistaneet uudet toimintatavat, tehokkaammat liiketoimintaprosessit ja investoinnit jotka laajentavat yleistä tuotteiden kirjoa.

Specta osallistui Metal-Expo 2015 tapahtumaan esittelemällä uuden brandin, korkean vetolujuuden Specta Delta –vanteen. Se on suunniteltu erityisesti raskaille ja kuumille tuotteille, kuten kuumavalssatuille metalleille aina 25 mm asti, kuten myös metalliputkille, alumiiniprofiileille, palkeille jne. Korkeampi vanteen venymä mahdollistaa kestävämmän murtolujuuden ja pitää näin pakkauksen eheänä. Esillä olivat myös jo tutut Specta Prima, Specta Factor ja Specta Forte vanteet standardikeloilla, sekä Jumbo ja Super Jumbokeloilla automaattilaitteille.

Specta esitteli täyden valikoiman vannetyökaluja: paineilmakäyttöiset-, akkukäyttöiset-, sekä manuaaliset laitteet esiteltiin käytännön toimissa kiinnostuneille vierailijoille. Asiantuntijat vakuuttuivat näin vannesidonnan luotettavuudesta.

Suurta joukkoa vierailijoista kiinnostivat uudet merkintäratkaisut osastollamme, kuten lämpösiirtokirjoittimet, tagit, sekä lämpöä kestävät etiketit ja tagit kuumille metallituotteille.

Spectan asiantuntijat antoivat yli 250 konsultaatiota metallituotteiden pakkaamiseen. Lukuisat keskustelut ja tapaamiset johtivat useisiin toimitussopimuksiin vuodelle 2016.

 
 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha