Lähetä ystävälle
Tekniikan kehitys ei pysähdy
22.08.2017

Miten pakkausvanteissa voidaan yhdistää elastisuus ja lujuus?

Spectan tuotekehitys on vastannut tähän haasteeseen kehittämällä ja aloittamalla vuonna 2017 Specta Virtus PET-vanteen tuotannon. Vuonna 2016 lanseeratun Specta Auris PET-vanteen valikoima on myös laajentunut ja saatavilla on 15 vakiokokoa. Uuden tyyppiset PET-vanteet ovat läpäisseet tuotannon testit Venäjän ja Euroopan asiakkaiden pakkauslinjoilla ja ne ovat nyt saatavilla tilauksesta.

Vanteen kaksi tärkeintä ja osin vastakkaista ominaisuutta, joustavuus ja lujuus, on yhdistetty menestyksekkäästi innovatiivisissa Specta Auris ja Specta Virtus PET-vanteissa. Uutuudessa vanteen pinta on kaksoiskuvioitu, minkä ansiosta sidontalaitteen kiristyspyörän tartunta vanteen pintaan on parantunut, menettämättä lujuusominaisuuksia.

Specta Auris & Specta Virtus vanteiden suhteellinen venymä on 12-25%, mikä takaa luotettavan pakkauksen huomattavillakin mekaanisilla rasituksilla kuljetuksen aikana. Vanne soveltuu sekä automaattisiin- että käsikäyttöisiin vannetyökaluihin. Specta Auris toimitetaan vakiorullina, pakattuna 48 rullaa 120x120cm lavalle.

Specta ei kuitenkaan pysähdy saavutettuun, vaan pyrkii jatkuvasti uudistamaan pakkaustuotteitaan, sekä laajentamaan valikoimaansa. Ottaen aina huomioon asiakkaiden erityistarpeet ja nykyaikaisen tuotannon vaatimukset.

Yksityiskohtaiset tekniset ominaisuudet löytyvät viitteestä http://www.specta.fi/products/pet-vanteet/specta-brava-specta-alto-specta-optima

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha