Lähetä ystävälle
Tehtyjä toimenpiteitä! Specta on aina Teitä varten!
26.03.2020

Koronavirusinfektion leviämisen ja nykyisen epidemiologisen tilanteen vuoksi Specta on ryhtynyt toimenpiteisiin koronaviruksen ehkäisemiseksi työntekijöidensä keskuudessa ja laatinut toimintaohjeet pakkaus- ja merkintämateriaalien ja -laitteiden keskeytymättömille asiakastoimituksille.

Ymmärrämme, kuinka suuri epidemian vaikutus on yhteiskunnassa ja liiketoiminnassa, seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme paikallisten viranomaisten ohjeita.

Tähän päivään mennessä Specta on jo ryhtynyt toimiin riskien minimoimiseksi ja jatkaa toimintaansa normaalisti, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden toimia kestävällä tavalla.

Yrityksen tilojen tiheämpää puhdistamista ja desinfiointia valvotaan tiukkojen hygieniavaatimusten ylläpitämiseksi. Työntekijöille on annettu toimintaohjeet epidemiaan liittyen.

Suurin osa yrityksen henkilöstöstä on siirretty työskentelemään kotoa käsin. Tuotantohenkilöstön väliset yhteydet on minimoitu. Sosiaalisen etäisyyden periaatetta noudatetaan tiukasti.

Tällä hetkellä kaikki liikematkat on peruutettu ja muiden yritysten työntekijöiden kaikki tuotanto- ja toimistovierailut on keskeytetty, mukaan lukien tarkastukset ja toimet, jotka edellyttävät ulkopuolisten henkilöiden osallistumista.

Specta-konsernilla on riittävät varastot kaikista välttämättömistä raaka-aineista ja muista materiaaleista kestävään keskeytymättömään tuotantoon.

Omat varastot Euroopassa ja tavaravarastot tuotannossa auttavat varmistamaan tuotteiden jatkuvat toimitukset

Järkevä suunnittelu on välttämätöntä kaikkien asiakkaidemme tarpeiden tyydyttämiseksi teollisuuspakkauksissa. Toivomme tilanteen huomioon ottaen ymmärrystänne ja pyydämme teitä antamaan tilaukset hyvissä ajoin. Tilaukset tulee toimittaa 7 viikkoa ennen toimitusta.

Luotamme siihen, että toteutetut toimenpiteet ja johdonmukainen tiimityö antavat meille mahdollisuuden minimoida viruksen leviämisen riskit yrityksen työntekijöiden keskuudessa ja auttavat varmistamaan pakkaustuotteiden oikea-aikaiset toimitukset kumppaneillemme täysimääräisesti.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha