Lähetä ystävälle
Spectan uudet tuotteet PUUmessuilla Jyväskylässä, Suomessa
12.09.2017

PUU & BIOENERGIA 2017 –messut on juuri saatu päätökseen Jyväskylässä. Tänä vuonna noin 140 yritystä eripuolilta Eurooppaa esittelivät viimeisimpiä innovaatiotaan laitteissaan ja teknologioissaan.

Vuodesta 1989 tapahtuma on tullut kansainvälisestikin huomioiduksi saha- ja puunjalostusammattilaisten keskuudessa. Messuille osallistuvat vierailijat ovat huomioineet tämän hyvänä tilaisuutena saada uusia kontakteja ja jakaa kokemuksiaan. Menestykset ja haasteet, saavutukset, uudet kehitystarpeet sahateollisuudessa olivat tärkeimmät keskustelujen aiheet.

Messut osoittivat että puutuoteteollisuus on tällä hetkellä vahvassa myötätuulessa ja uskoa tulevaisuuteenkin riittää.

Specta osallistui tapahtumaan ja jo perinteisesti esitteli uusimmat pakkaustuotteensa – polyester vanteet Specta Auris ja Specta Virtus. Nämä innovatiiviset kaksoiskuvioidut vanteet yhdistävät vanteen kaksi tärkeintä ja samalla ristiriitaisinta ominaisuutta – elastisuus ja vahvuus. Vanteilla on korkea elastisuus mutta samalla muoville ominaiset vahvuudet vaativimmissakin mekaanisissa kuormituksissa.

Akkukäyttöinen Specta Asahi Pro vannekone kiinnitti myös vierailijoiden mielenkiinnon. Sitä oli mahdollista kokeilla ja huomata sen käytännöllisyys.

Esillä olivat myös Specta Prima teräsvanteet ja erilaiset merkintätuotteet – tarrat ja tagit.

Spectan messuedustajat opastivat vierailijoita yksilöllisiin pakkausratkaisuihin, kävimme läpi keskusteluja toimituksista ja nykyisistä sopimuksista.

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha