Lähetä ystävälle
Spectan uudet ratkaisut värimetallien tuottajille
18.09.2018

10.–14.9.2018 Krasnojarskin kaupungissa pidettiin 10. kansainvälinen kongressi ja näyttely, jonka teemana oli ”värimetallit ja mineraalit”. Näyttelyn puitteissa vietettiin erilaisia tapahtumia: luentoja, seminaareja, pyöreitä pöytiä aiheena ollen värimetallien louhinta, jalostus ja tuotanto, sekä pidettiin “Siperian alumiini” -konferenssi.

Specta osallistui kongressiin ja näyttelyyn sekä esitteli osanottajille värimetallien pakkaus- ja merkintäkompleksiratkaisuja. Specta esitteli omia ratkaisuja pakkaus- ja merkintämateriaalien alalla, sekä demonstroi pakkauslaitteistoa toiminnassa. Uudet esitellyt akkukäyttöiset vannehtimiskoneet Specta Asahi 865 ja mekaaninen Specta Kronos 490 herättivät suurta kiinnostusta näyttelyn kävijöiden keskuudessa kompaktisudellaan ja kätevyydellään.

Spectan teräs- ja PET-vanteet ovat jo hyvin tunnettuja värimetallituottajien keskuudessa, tällä kertaa kävijät saivat tutustua PET-vanteiden uusiin mittatyyppeihin, jotka ovat erityisesti kehitetty raskaiden tuotteiden vannehtimiseen.

Tapahtumien osanottajia kiinnostivat myös lujatekoiset Specta Ultraplast ja Specta Polyplast tarrat ja tagit tuotteiden merkintää varten, jotka omaavat korkean lämpötilan, kosteuden, öljyn ja/tai emäksisaineiden kestävyyden.

Kongressi antoi mahdollisuuden osallistua ajankohtaisiin keskusteluihin, luoda uusia kontakteja ja käydä neuvotteluja. Mielenkiintoisia ja uutta tietoa antavia olivat tutustumiskäynnit alumiinioksidin ja alumiini-alan tuotantolaitoksilla, sekä tutustuminen alumiinivalmistuotteisiin.

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha