Lähetä ystävälle
Spectan tulevia tapahtumia. Sadonkorjuun aika.
25.06.2015

Kuten Edwin Way Teale sanoi, “Ihmisille syksy on sadonkorjuun aikaa, yhteen kokoontumisen aikaa”. Sitä ei voisi sanoa paremmin syksyn messuista – hedelmällistä aikaa.

Spectan syksyn messu- ja konferenssikalenterissa on kuusi tapahtumaa.

”Puumessut 2015, Bioenergia” järjestetään 2.-4. syyskuuta Jyväskylässä. Specta oli mukana messuilla myös edellisellä kerralla 2013

”PPMA Show 2015” on pakkauslaitteiden erikoismessut jotka pidetään 29.9. – 1.10. Birminghamissa Isossa Britaniassa

”Arab Steel Summit 2015” terästeollisuuden- ja teräsmarkkinoiden messut ovat vuorossa 9.- 11. marraskuussa, paikkana Sharm EL-Sheikh, Egypti

Yhdet maailman suurimmista metallurgian messuista, ”Metal-Expo 2015”, jälleen 10.-13. lokakuuta Moskovassa, Venäjällä.

”Saudi Transtec 2015” messut ja konferenssi, käsittäen Kuljetuksen, Logistiikan, Materiaalien käsitettelyn ja Varastoinnin, toivottaa osallistujat tervetulleeksi 8.-10. joulukuuta. Paikkana Dammam, Saudi-Arabia.

”19. Middle East Iron and Steel Conference”, 14.16. joulukuuta, Dubai UAE, käsittelee alan haasteita niin kaupalliselta- kuin teknologiselta näkökannalta.

Työ kehityksen ja optimoinnin parissa on jatkuvaa teollisessa pakkauksessa, SPECTA on kehittänyt uudet integroitavat pakkausjärjestelmät. Messuilla yhtiö esittelee omasta tuotannosta tulevat standardit ja erikoislujat teräsvanteet Specta Prima, Specta Factor, Specta Forte, polyesterivanteet Sptecta Brava, Specta Alto, Specta Optima, sekä vannelukot molemmille vanteille. Uusina tuotteina mm. 32mm PET-vanne erityisen kovaa lujuutta vaativiin kohteisiin.

Laaja valikoima pakkauslaitteita on aina esillä osastoillamme. Paineilmalaitteet on suunniteltu vaikeisiin olosuhteisiin, akkukäyttöiset- ja mekaaniset laitteet ovat puolestaan käytännöllisiä liikuteltavuutensa vuoksi.

Kattavasta valikoimasta pakkausmateriaaleja ja –laitteita, antaa asiakkaille mahdollisuuden parhaisiin vaihtoehtoihin. Spectan asiantuntijat antavat yksityiskohtaisia suosituksia tuotteiden pakkaamiseen.

Specta tarjoaa tuotteilleen myös huollot. Varastointi paikallisesti, lähellä asiakasta takaa täsmälliset toimitukset.

 

Laitathan tapahtumat kalenteriisi. Odotamme Teitä!

Puumessut, Jyväskylän Paviljonki 2.-4.4.2015 osasto B-249

PPMA Birmingham, UK 29.9. – 1.10.2015 osasto G66

Saudi Transtec 2015, Dammam, SA 8.-10.12.2015 osasto 022

 
 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha