Lähetä ystävälle
Spectan terveiset Tube&Wire messuilta
13.04.2016

Tube&Wire messut päättyivät Dysseldorfissa 8. huhtikuuta. Tapahtuma on Euroopan johtava metalliteollisuuteen keskittynyt näyttely. 16 paviljonkia, yli 2600 näytteilleasettajaa ja 69500 vierailijaa 130 maasta: Euroopasta, Lähi-idästä, Afrikasta ja Aasiasta.

Specta oli mukana nyt toista kertaa. Tällä kertaa esittelimme uusien pakkaustuotteiden lisäksi ja integroituja pakkausratkaisuja spesifeille asiakastuotteille.

Yhtiömme esitteli uudentyyppisen Specta Delta teräsvanteen, joka on suunniteltu raskaille ja kuumille tuotteille, kuten kuumavalssatut metallit aina 25mm asti. Putket, harkot, tangot ja muut tuotteet soveltuvat vanteelle myös. Samoin kuin esitellyt, raskaille tuotteille suunnatut, 25mm ja 32mm Specta Brava PET-vanteet.

Teräs- ja polyestervanteiden lisäksi vierailijoilla oli mahdollista nähdä osastollamme useita malleja pneumaattisia, sähköisiä ja mekaanisia vannetyökaluja käytännön työnäytöksissä.

Kiinnostus Spectan tuotteita kohtaan oli korkeaa – yli 100 asiakaskontaktia ja asiantuntija konsultaatiota. Arviolta 80% osallistujista edustivat putkiteollisuutta, raskasta- ja ruostumatonta terästeollisuutta, sekä rakennusteollisuutta.

Saksan ’Specta Ruhr’ yhtiömme toimitusjohtaja Markus Burges kertoi seuraavasti:

”Tavattuamme asiakkaita, voimme sanoa että teräsmarkkinoilla on nähtävissä positiivisia muutoksia. Saksa on Spectalle tärkeä markkina ja messujen aikana päätimme edelleen laajentaa toimintojamme Länsi-Euroopan- ja erityisesti Saksan markkinalla.

Tube&Wire messut olivat Spectalle menestys ja asiakkailta saadun palautteen perusteella uskallamme sanoa että tämä terästeollisuuden sektori on kiihdyttämässä kehitystään jälleen.

 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha