Lähetä ystävälle
Spectan pakkausvanteet palkittiin
28.12.2016

Joulukuussa 2016 Spectan pakkausvanteet voittivat “100 parastaja Venäläistä tuotetta” kilpailun kategoriassa “Kansainväliset tuotteet”. Tämä oli viides kerta kun Specta vastaanotti diplomin. Kilpailun tavoitteena on tukea ja kannustaa paikallisia tuottajia laadukkaiden ja kilpailukykyisten tuotteiden tuotantoon.

Millä keinoin Specta on pitänyt asemansa jo vuosia? Avain on laatu ja aukoton laadun tarkkailu läpi koko tuotannon, jolla saavutetaan kansainvälisten standardien vaatimukset.

Tehtaan paras referenssi on suuri kysyntä sen tuotteille. Ja tänään Spectan teräs- ja PET-vanteille on erityisen hyvä kysyntä terästuotannossa ja metallijalosteissa, putkituotteissa, alumiinissa, puunjalostuksessa ja vastaavissa tuotannoissa. Joka tunti tehdas tuottaa 120km korkealuokkaista pakkausvannetta asiakkailleen Venäjällä, CIS-maissa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Etelä Afrikassa.

Laaja vanteiden valikoima kasvaa edelleen. Yksikkö kehittää uusia brändejä asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Marraskuussa aloitettiin uuden edullisen ja vahvan PET-vanteen, Specta Auris, valmistaminen.

Raaka-aineena PET-vanteissa käytetään kierrätettyjä PET-pulloja, antaen niille ’toisen elämän’. Muovi vanne on myös helppo edelleen kierrättää. Kaikki tuotannon vaiheet ovat ympäristöystävällisiä.

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha