Lähetä ystävälle
SPECTAN lisäarvoa tuottavat pakkaus- ja merkintäratkaisut – Metal Expo 2016
24.11.2016
 8-11. Marraskuuta katseet suuntautuivat Moskovaan, missä yhdet suurimmista ja merkittävimmistä, kansainvälisistä metallialan messuista, Metal Expo 2016, järjestettiin. Nämä messut ovat erityinen indikaattori metalliteollisuuden kehityksestä. Tänä vuonna 530 yritystä 32 maasta osallistui messuille, mukana johtavat teräksentuottajat, ruostumattomien terästen valmistajat sekä lukemattomia laitetoimittajia. Messuihin tutustui yli 27 000 alan ammattilaista.
 
Suuri kiinnostus messuja kohtaan perustuu näytteilleasettajien määrään ja asiantuntemukseen, laajaan liiketoimintaosaamiseen sekä mahdollisuuteen tavata kasvotusten metallialan toimijat ja heidän asiakkaansa.
 
Spectalle messut ovat  tärkeä tilaisuus, jossa voimme esitellä optimaalisia pakkaus- ja merkintäratkaisujamme sekä uusia tuotteitamme asiakkaillemme. Tänä vuonna asiakkaiden kiinnostus oli erityisesti merkintäratkaisujamme kohtaan. Spectalla oli paljon uusia tuotteita, jotka sopivat kaikkein vaativimmallekin asiakkaille. Uusimmat tuotemerkkimme, Specta Papyrus, Specta Ultraplast sekä Specta Polyplast saivat innokkaan vastaanoton asiakkailtamme. Näiden tuotteidemme erityiset ominaisuudet, kuten mekaaninen kestävyys, lämmön, kosteuden, öljyjen, liuottimien ja alkalien kesto ovat tärkeä vaatimus metallien tuottajien keskuudessa.
 
Specta esitteli messuilla myös muita uusia tuotteita, kuten teräskelojen suojaamiseen nostojen ja siirtojen aikana tarkoitetut muovisuojat. 
 
Tietysti esillä oli myös jo hyvin tunnetut, korkealaatuiset teräsvanteemme: Specta Prima, Factor, Forte ja uutuutena Specta Delta, joka mahdollistaa vanteen paljon suuremman venyvyyden. Kaikkia näitä tuotteitamme on mahdollista saada sekä Jumbo- että Super Jumbo-rullissa, joita tarvitaan  utomaattipakkaus-koneissa. 
 
Lisäksi uutuutena muovivannepuolella esillä oli uusen tyyppiset, erikoisvahvat PET-vanteemme.
 
Ammattilaisemme esittelivät myös vannehtemiskoneitamme, mekaaniset, akkukäyttöiset sekä paineilmakoneet. Asiakkilla oli myös itse mahdollisuus kokeilla pakkamista koneillamme ja innostus olikin suurta.
 
“Meille Metal-Expo ei ole vain paikka esitellä uutuuksiamme, vaan myös tilaisuus keskustella ja saada palautetta kumppaneiltamme ja asiakkailtamme. Tarkoituksenamme on luoda lisäarvoa tuotteillemme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota keskusteluihin alan modernista teknologiasta ja laadusta. Mitä paremmin ymmärrämme asiakkidemme tarpeet, sitä parempia ratkaisuja pystymme tarjoamaan samalla alentamamalla asiakkaidemme pakkauskustannuksia.” toteaa Erik Helin, CEO, Specta Group. 

558c9022

558c9002 558c9005

stend-markyrovka stol-dlya-demonstr-ynstrumenta

wp_20161109_11_47_27_pro

stend-lenta

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha