Lähetä ystävälle
Spectan integroidut pakkausratkaisut herättivät suurta kiinnostusta Saudi-Arabiassa
30.09.2019

Kansainvälinen Iron & Steel 2019-konferenssi pidettiin Riadissa 16.-18. syyskuuta. Tämänsuuruinen tapahtuma järjestetään Saudi-Arabiassa ensimmäistä kertaa. Konferenssiin osallistui 850 edustajaa, mukaan lukien johtavien teräsyritysten edustajat ympäri maailmaa. Spectaa edustivat Specta-konsernin CEO Erik Helin ja Lähi-idän myyntipäällikkö Michael Odicta.

Konferenssin järjesti yleishyödyllinen yhteisö — Saudi-Arabian terästeollisuuden kansallinen komitea. Komitea perustettiin nimenomaan kehitykseen suotuisien ja sijoittajia houkuttelevien olosuhteiden luomiseksi tällä talouden alalla. Tällainen huomio metallurgiaan johtuu Persianlahden maiden taloudellisen painopisteen muuttumisesta öljyntuotannosta teollisuuteen.

”Teräs on tulevaisuutemme perusta”, monet puhujat korostivat puheissaan. Lähi-idän ja Euroopan terästeollisuuden johtajat keskustelivat alueen teräsmarkkinoiden nykytilasta, ennustivat alan tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia ja hahmottelivat Persianlahden maiden metallurgiayritysten yhteistyötapoja.

Nopeasti muuttuvien poliittisten ja taloudellisten paradigmien sekä demografisten suuntausten tilanteessa teräsalan on mukauduttava nopeasti muuttuvaan ympäristöön. Positiivisiksi muutoksiksi voi kutsua kuitenkin uusien sijoitusalueiden syntymistä — nyt Intia, Afrikka ja Kaakkois-Aasian maat kehittyvät nopeasti, ja on myös ilmennyt investointitarpeita digitaalimaailmaan siirtymiselle.

Analyytikot huomauttivat, että yleensä terästeollisuusmarkkinat eivät odota globaaleja murroksia — alustavien arvioiden mukaan metallurgiatuotteiden kysyntä kasvaa pitkällä aikavälillä hitaasti (vain Kaakkois-Aasian maiden liiton (ASEAN) maat ja Intia tekevät poikkeuksen — siellä ennustekysyntä kasvaa aktiivisesti kehittyvän metallurgisen teollisuuden kanssa).

Jatkuvien taloudellisten muutosten taustalla Spectan terästeollisuuden pakkaus- ja merkintäratkaisut ovat herättäneet suurta kiinnostusta teräksentuottajien keskuudessa. “Iron & Steel-konferenssi avasi meille hyvät mahdollisuudet”, sanoi Specta-konsernin toimitusjohtaja Erik Helin. Konferenssin kolmen päivän aikana herra Helin tapasi useita Saudi-Arabian teollisuusjohtajia ja hallituksen virkamiehiä, muun muassa uuden teollisuus- ja fossiilivarojen ministerin, Bandar Alkhorayefin. Erik Helin korosti keskustelussaan herra Alkhorayefin ja Sabicin puheenjohtaja, tohtori Abdulazizin kanssa ensimmäisen metallurgisen konferenssin järjestämisen tärkeyttä Riadissa ja totesi, että tämä on oikea tapa houkutella sijoittajia.

Teknologiset innovaatiot, jotka nostavat Saudin metallurgisen sektorin uudelle tasolle ja alentavat tuotantokustannuksia, ovat toinen tärkeä aihe, josta keskusteltiin aktiivisesti konferenssissa. Tässä yhteydessä kaikki nykyaikaiset vaatimukset täyttävät Specta-tuotteet osoittautuivat merkityksellisiksi ja kysytyiksi.

Helinin tapaamisissa metallurgiayritysten päälliköiden herra Singhin (Sulb), herra Khawagin (Solb Steel), herra Longobardon (Arcelor Mittal Jubail), herra Al-Zahranin (Hadeed), herra Hamzan (Unicoil) ja tohtori Abdulazizin (Sabic) kanssa keskusteltiin pakkausten optimointiprosessista, tutustuttiin Spectan erityisesti metallurgiaan suunniteltujen korkean teknologian pakkaus- ja merkintäratkaisujen etuihin, jotka auttavat vähentämään merkittävästi terästuotteiden merkintä- ja pakkauskustannuksia.

Metallurgit osoittivat erityistä kiinnostusta erittäin lujiin SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE, SPECTA FORTE 15 teräsvanteisiin, kuumuutta kestäviin merkintämateriaaleihin: SPECTA ULTRAPLAST tarraetiketit, SPECTA POLYPLAST roikkuvat etiketit. Keskusteltiin myös yhteistyön jatkosuunnitelmasta ja mahdollisuudesta testata Specta-tuotteita yrityksissään.

Integroidut pakkaus- ja merkintäratkaisut terästeollisuudelle (linkki)

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha