Lähetä ystävälle
SPECTA valittiin pakkausmateriaalien parhaaksi toimittajaksi!
26.11.2018

Tieto julkistettiin 22. marraskuuta OMK:n (United Metallurgical Company) toimittajien ja urakoitsijoiden 6. konferenssissa ”Strateginen kehitys ja kumppanuus”.

Asiantuntijoista koostunut palkintolautakunta valitsi ’parhaista parhaimmat’. Konferenssiin kutsuttiin strategisia kumppaneita, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen kustannusoptimointimenetelmien sekä OMK: n ja toimittajien välisten nykyaikaisten yhteistoimintatapojen kehitykseen.

Näiden yritysten ponnistusten ansiosta toimituskustannukset ovat alentuneet ja lisäksi OMK:n tuotteiden laatuominaisuudet ovat parantuneet. Konferenssin järjestäjät kertoivat kollegoilleen OMK:n yritysryhmän jatkokehitystä ja investointeja koskevista suunnitelmista, kävivät läpi toimittajien ja urakoitsijoiden uusia arviointitapoja, jonka jälkeen alkoi palkintoseremonia.

SPECTA sai palkinnon OMK:n yritysryhmän tuotteiden pakkaustoimintaan tehdystä ainutlaatuisesta panoksesta ja kustannuksien optimoinnista, sekä sai kunniakirjan “Paras pakkausmateriaalien toimittaja”.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha