Lähetä ystävälle
SPECTA valittiin pakkausmateriaalien parhaaksi toimittajaksi!
26.11.2018

Tieto julkistettiin 22. marraskuuta OMK:n (United Metallurgical Company) toimittajien ja urakoitsijoiden 6. konferenssissa ”Strateginen kehitys ja kumppanuus”.

Asiantuntijoista koostunut palkintolautakunta valitsi ’parhaista parhaimmat’. Konferenssiin kutsuttiin strategisia kumppaneita, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen kustannusoptimointimenetelmien sekä OMK: n ja toimittajien välisten nykyaikaisten yhteistoimintatapojen kehitykseen.

Näiden yritysten ponnistusten ansiosta toimituskustannukset ovat alentuneet ja lisäksi OMK:n tuotteiden laatuominaisuudet ovat parantuneet. Konferenssin järjestäjät kertoivat kollegoilleen OMK:n yritysryhmän jatkokehitystä ja investointeja koskevista suunnitelmista, kävivät läpi toimittajien ja urakoitsijoiden uusia arviointitapoja, jonka jälkeen alkoi palkintoseremonia.

SPECTA sai palkinnon OMK:n yritysryhmän tuotteiden pakkaustoimintaan tehdystä ainutlaatuisesta panoksesta ja kustannuksien optimoinnista, sekä sai kunniakirjan “Paras pakkausmateriaalien toimittaja”.

Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä
Hintatiedustelut, toimitusajat ja erikoistarjoukset uusille asiakkaille
Captcha:
captcha