Lähetä ystävälle
SPECTA Tube&Wire 2014 messuilla Dysseldorfissa, Saksassa
15.04.2014

7-11 huhtikuuta SPECTA osallistui kansainvälisille Tube&Wire erikoismessuille Dysseldorfissa. Tapahtuma on Euroopan suurin alallaan. Tänä vuonna yli 2500 näytteille asettajaa putki-, johdin- ja kaapeliteollisuudesta esitteli tuotteitaan ja teknologioitaan.

Messuille osallistui jopa 72000 vierailijaa eri maista joka on tapahtuman uusi ennätys. Olimme erittäin tyytyväisiä havaitessamme vierailijoiden kasvavan kiinnostuksen tuotteiden pakkausratkaisuiksi.

Osastollaan SPECTAlla oli esillä omia tuotteitaan: korkean vetolujuuden teräsvanteet SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE, sekä polyester vanteet SPECTA ALTO, SPECTA BRAVA. Kaikki vanteet valmistetaan samalla tehtaalla Kostromassa viimeisintä teknologiaa olevilla tuotantolaitteilla. Vanteet soveltuvat niin käsi- kuin automaattikoneille useille teollisuuden aloille.

SPECTA panostaa vanteen laatuun. Ne täyttävät kaikki standardit ja ovat olleet menestyksekkäästi käytössä teollisissa käyttökohteissa yli 20 maassa Euroopassa ja Aasiassa.

Vierailijoita kiinnosti myös käsikäyttöiset laitteet: mekaaniset-, akkukäyttöiset- ja pneumaattiset vannekoneet. SPECTAn asiantuntijat esittelivät uusimpien mallien käytettävyyttä niin teräs- kuin PET vanteille. Yli 150 vierailijaa sai henkilökohtaista konsultaatiota sopivaksi vanne- ja laiteratkaisuksi heidän tarpeisiinsa.

Lukuisat uudet kontaktit, myyntikanavat, kyselyt ja alustavat sopimukset osoittivat vierailijoiden luottamuksen SPECTAn tuotteisiin. Messut olivat selkeä menestys. Ne antoivat hyvän mahdollisuuden arvioida pakkaus-sektorille asetetuista vaatimuksista putki- ja johdinteollisuudessa, sekä suuntaa yhtiön vientipanostuksille.

 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha