Lähetä ystävälle
SPECTA PUU- JA BIOENERGIA 2015 -MESSUILLA JYVÄSKYLÄSSÄ
15.09.2015

Specta on ollut kaksi vuotta Suomen loppukäyttäjämarkkinoilla ja oli nyt toista kertaa mukana Puu- ja Bioenergia messuilla Jyväskylässä. Nämä messut ovat tärkein Suomen Sahojen, sekä heille tuotteita ja palveluja toimittavien ammattilaisten, paikka tavata toisiaan. Kolmen päivän aikana, 2.-4. syyskuuta, 5600 vierailijaa sai mahdollisuuden tutustua puutuoteteollisuuden viimeisimpiin innovaatioihin.

Kaksi vuotta sitten Specta oli uusi nimi ja uusi vannetoimittaja suurimmalle osalle asiakkaista, mutta tällä kertaa oli ilahduttavaa huomata miten hyvin Specta tunnettiin markkinalla! Osastollamme esittelimme eri brändimme teräs- ja PET vanteista, sekä annoimme konsultaatiota vierailijoiden pakkaustarpeisiin.

Tapasimme paljon nykyisiä asiakkaitamme ja kävimme useita hedelmällisiä keskusteluja. Myös lukuisille uusille kontakteille esittelimme Specta Alto ja Brava PET-vanteet, sekä Specta Prima teräs-vanteet.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha