Lähetä ystävälle
SPECTA pakkausratkaisut teollisille tuotteille, RosUpack-messuilla
02.06.2014
SPECTA pakkausratkaisut teollisille tuotteille, RosUpack-messuilla

Toivotamme tervetulleiksi osastollemme kaikki pakkauksia ja merkintäratkaisuja tarvitsevat vierailijat, 19:ttä kertaa järjestettäville kansainvälisille pakkausteollisuuden messuille RosUpack 2014. Nämä Venäjän suurimmat pakkausalan messut järjestetään Crocus Expo -keskuksessa, Moskovassa, 17.-20. kesäkuuta.

Jo perinteisesti myös SPECTA ottaa osaa messuille esitelläkseen uusia tuotteitaan. Osastolla vierailijat voivat tutustua erilaisiin pakkaus- ja merkintätapoihin puunjalostuksessa, vanerissa, kuitulevyissä, tiilissä, laseissa ja muissa rakennusalan tuotteissa.

Tuotteista nähtävillä ovat:

 • Polyesterivanteet SPECTA BRAVA, SPECTA ALTO, SPECTA OPTIMA. Standardikokoisten rullien lisäksi esitteillä myös 80kg Jumborullat joita käytetään lähinnä automaattilinjoilla. Näin vähennetään rullien vaihtoihin kuluvaa aikaa huomattavasti.
 • Teräsvanne SPECTA PRIMA, eri koot ja pinnoitteet
 • Uudet käsikäyttöiset laitemallit
 • Automaattinen PET vannekone VR88
 • Puoliautomaattinen kiristemuovituskone
 • Kulmasuojaukset
 • Teolliset tulostimet ja merkintämateriaalit

SPECTAn asiantuntijat esittelevät laitteita käytännössä ja auttavat löytämään oikean ratkaisun kuhunkin pakkaus- ja merkintätarpeeseen.

Ole hyvä ja rekisteröidy tilaisuuteen ennakkoon saadaksesi vapaan pääsyn

Odotamme tapaamistamme osastolla C335, Pavillion 1, Halli 3, jotta voimme keskustella tulevasta yhteistyöstämme!

Ota yhteyttä meihin

  Ota yhteyttä meihin
  Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
  Syötä kuvakoodi:
  captcha