Lähetä ystävälle
SPECTA – Oiva Vaihtoehto Vannehtimiseen! Nyt Suomessa!
13.09.2013

SPECTA otti syyskuussa osaa kaksille messuille Suomessa: PacTec messut Helsingissä sekä Puu&Bioenergia messut Jyväskylässä.

Molemmat tapahtumat ovat erittäin suosittuja niin pakkausalan ammattilaisten kuin myös puualan asiantuntijoiden ja sahojen keskuudessa. PacTec-messuilla oli näytteilleasettajia n. 200 ja messuilla vieraili yli 6000 kävijää. Puu ja Bioenergia messuilla kävijöitä oli yli 5000 ja näytteilleasettajia oli saapunut paikalle 270 yhteensä 25 eri maasta.

Molemmat messut olivat menestyksekkäitä. Tämän tyyppiset messutapahtumat ovat erittäin mielenkiintoisia jo siitä syystä, että niissä pääsee näkemään viimeisimpiä markkinasuuntauksia, uutta teknologiaa ja solmimaan uusia asiakaskontakteja.

SPECTA esitteli molemmilla messuilla oman tuotantonsa tuotteita: HT-teräsvanteita SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE MODEX, SPECTA FORTE sekä PET-polyesterivanteita SPECTA ALTO, SPECTA BRAVA ja SPECTA OPTIMA eri kokoisina ja vahvuuksina. Kaikki vanteemme valmistetaan viimeisintä teknologiaa edustavilla tuotantotehtaillamme Kostromassa ja Pietarissa.

Messukävijöiden kiinnostus Spectan PET- ja teräspakkausvanteisiin sekä vannehtimiskoneisiin osoitti, että yritys on vakavasti otettava vaihtoehto Suomen markkinoilla. Spectalle tärkeintä on varmistaa, että asiakkaat saavat käyttöönsä korkealaatuiset pakkausvanteet ja kaikki valmistamamme vanteet vastaavatkin Eurooppalaisia standardeja. Tänäpäivänä Spectan pakkausvanteita viedään yli 20 maahan Euroopassa ja Aasiassa.

Suomalaisille asiakkaille Spectan läsnäolo Suomen markkinoilla tuo uuden kilpailukykyisen vaihtoehdon pakkausratkaisujen valintaa varten.

Messuosastoillamme asiakkaat pääsivät mm. näkemään ja testaamaan Spectan PET vanteiden murtumislujuuksia, vannehtimiskoneita käytössä sekä saivat apua asiantuntijoiltamme omien tuotteidensa pakaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Solmimamme asiakaskontaktit kertovat siitä tosiasiasta, että Spectan vaihtoehdot tarjoavat todellista etua suomalaisille asiakkaille.

Suomen myynti, asiakastuki ja toimitukset hoidetaan suomalaisen tytäryhtiömme kautta. Henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiinne, suorittamaan pakkausmateriaali- ja työkalutestejä tiloissanne sekä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksenne pakkaustarpeisiin.

 
 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha