Lähetä ystävälle
SPECTA:n innovaatiot esillä Metal-Expo 2018 -näyttelyssä
21.11.2018

13.-16. marraskuuta Moskovassa pidettiin jälleen metalliteollisuuden tärkein tapahtuma – Metal-Expo 2018. Näyttelyyn osallistui 560 yritystä ja kävijämäärä oli yli 30 000. Erityisesti tätä tapahtumaa varten Specta on valmistanut uusia, kokonaisvaltaisia pakkaus- ja merkintäratkaisuja, helpottamaan tuotteiden pakkausprosesseja.

Specta:n pakkausprosessien automatisointiratkaisut kattavat mm. vanhentuneiden laitteiden modernisoinnin, laitteiden- ja järjestelmien kunnossapidon, varaosien ja tarvikkeiden toimituksen, automaattisten- ja puoliautomaattisten pakkauskoneiden toimituksen.

Nykyisin prosessinhoitajan osallistuminen kuormien pakkaukseen ja vannehtimiseen on minimaalista. Näyttelyn vieraat tutustuivat näyttelyosastolla, miten toimii pienien putkien vannehtimiseen tarkoitettu automaattikäyttöinen muovimannekone. Näillä koneilla on useita lisätoimintoja: ne mm. laittavat automaattisesti suojakulmia ja puuosia kuorman alle ja puristavat kuorman tiukaksi.

Metallialalla on huomioitavaa, että teräsvannekoneet käsittelevät kuumia tuotteita, joiden lämpötila voi nousta jopa 800°! Tämän ansiosta pakkauslinjan ajoaika lyhenee merkittävästi.

Kaikki SPECTA:n toimittamat laitteet ovat ainutlaatuisia – ne suunnitellaan huomioiden kunkin asiakkaan yksilölliset vaatimukset. On tärkeää korostaa, että SPECTA:n asiantuntijat antavat asiakkaille myös tukea laitteiden käytön yhteydessä. Tukipalveluihin kuuluvat huollon ja kunnossapidon lisäksi myös varaosien toimitus sekä asiakasyrityksen henkilöstön kouluttaminen laitteiden käyttöön.

Yrityksen edustajat esittelivät uusia laitteita ja kävivät lisäksi potentiaalisten asiakkaiden kanssa läpi vanhentuneiden laitteiden modernisointimahdollisuuksia. Niihin yhtiö on kehittänyt omia innovatiivisia ratkaisujaan.

Perinteisesti vierailijoilla oli mahdollisuus “testata” uusia paineilmalla toimivien pakkaustyökalujen malleja: Specta Samurai, Specta Katana, Specta Sumo. Näiden mallien kiristysvoima on suuri ja ne toimivat erityisen vaativissa olosuhteissa.

Specta valmistaa kaikille työkalutyypeille soveltuvia teräs- ja polyesterivanteita.  Automaatiolaitteita käyttäville yrityksille esiteltiin Jumbo-kokoluokan rullia. Vannejätteiden kierrätystä helpottaa leikkuri-kone, joka silppuaa vannejätteen.

Automaatiolaitteiden ja työkalujen lisäksi näyttelyn vieraat kiinnittivät huomiota Specta Papyrus, Specta Ultraplast ja Specta Polyplast tarroja ja etikettejä käsitteleviin lämpösiirtotulostimiin. Näitä uusia tuotteita voi turvallisesti käyttää mekaanista ja lämmönsietokykyä vaativissa tuotannoissa.

SPECTA:n asiantuntijat antoivat kaikkiaan yli 250 konsultaatiota, neuvottelivat johtavien metallialan yritysten kanssa ja kävivät läpi toimitussuunnitelmia vuodelle 2019.

Yritys osallistui metalliteollisuuden yritysten Internet-sivustojen kilpailuun ja voitti ’Ajankohtaisuus -kategoriassa’. Lisäksi yritys sai näyttelyn järjestäjien palkinnon näyttelyosaston suunnittelusta ja ammattitaitoisesta toiminnasta näyttelyssä.

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha