Lähetä ystävälle
SPECTA mukana Metal-Expo 2013 tapahtumassa SPECTA otti osaa 12-15 marraskuuta Moskovassa järjestettyyn Metal-Expo
18.11.2013

SPECTA otti osaa 12-15 marraskuuta Moskovassa järjestettyyn Metal-Expo 2013 messutapahtumaan näytteilleasettajana. Messuille osallistui näytteilleasettajia yli 750, 35 eri maasta. Messuilla vieraili yli 30 000 kävijää, jotka muodostuivat metallurgian, koneenrakennus ja rakennusteollisuuden ammattilaisista.

Viime vuosina metallurgian yritysten suuntauksina on ollut havaittavissa automaation ja tuotannon modernisointiin sijoittaminen, joka on näkynyt Spectan osalta teräsvanne-jumborullien (450-1000kg/rulla) toimitusmäärien tuplaantumisella, joita käytetään automaattipakkauslinjoissa. SPECTA FORTE HT-teräsvanteen käyttö on myös kasvanut merkittävästi kuluneen vuoden aikana.

Vuosi 2013 oli myös Spectan laajentumisen vuosi. Yritys avasi uudet myyntitoimistot sekä varastot niin Suomeen, Kazakstaniin kuin myös Valko-Venäjälle. Näiden lisäksi Spectan vienti on kasvanut merkittävästi kuluneen vuoden aikana ja vientiä onkin tällä hetkellä jo yli 20 maahan.

Specta esitteli messuilla oman tuotantonsa teräspakkausvanteita: SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR sekä SPECTA FORTE. Teräsvanteiden lisäksi terästuotteiden pakkaamiseen soveltuvia PET-muovivanteiden käyttöä demonstroitiin osastolla.

Messujen anti Spectalle oli erittäin hyvä: lukematon määrä kävijöitä, yli 300 uutta asiakaskontaktia sekä monia testi- ja toimitussopimuksia uusien asiakkaiden kanssa.

Messujen päätöstilaisuudessa Specta palkittiin ”Metal-Expo Cup” palkinnolla omien tuotteidensa loistavasta esittelystä ja ammattimaisesta työskentelystä messujen aikana.

  
  
  
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha