Lähetä ystävälle
Specta laajentaa näkyvyyttään
16.10.2019

Specta avasi 23. syyskuuta 2019 uuden yksikkönsä Specta Central Asia (Specta Central Asia LLP), jolla on varasto ja toimisto Kazakstanin tasavallassa Almatyssa.

Specta, joka on merkittävin pakkauvanteita valmistava yritys IVY-alueella ja tarjoaa teknisiä ratkaisuja ja palveluita teollisuuden tuotteiden pakkaamiseen, pyrkii jatkuvasti laajentamaan ja parantamaan palveluidensa valikoimaa. Yhtiön olemassaolon 26 vuoden aikana yksi Spectan tärkeimmistä painopistealueista on ollut olla lähempänä asiakasta, tuntea ja ymmärtää heidän pakkausten laatuun liittyviä ongelmia ja auttaa niiden ratkaisemisessa.

Siksi jatkamme toimistojemme ja varastojemme laajentumista ja ilmoitammekin että 23. syyskuuta avattiin uusi Specta Group-yksikkö – Specta Keski-Aasia, Almatyn kaupungissa.

Uusi Spectan yksikkö tarjoaa entistä paremman ja nopeamman asiakaspalvelun Kazakstanin tasavallassa ja Keski-Aasian maissa, sekä tarjoaa niille uusia optimaalisia ratkaisuja valmiiden tuotteiden pakkaamiseen.

Kazakstanin yksikön yhteystiedot:
E-mail: Sales.Kazakhstan@specta.com

Myyntipäällikkö: Tutkabaev Adilzhan
Kännykkä. +7 702 055 5575
e-mail: Adilzhan.Tutkabayev@specta.com

Alueellinen edustaja: Kurlykov Vladimir
Kännykkä. +7 701 361 5840
e-mail: Vladimir.Kurlykov@specta.com

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha