Lähetä ystävälle
Specta laajentaa kattavuuttaan
25.03.2019

Yli 300 metalliteollisuuden edustajaa vieraili Spectan osastolla Metal&Steel Fabex 2019 messuilla Kairossa.

Arvovaltainen tapahtuma järjestettiin nyt kymmenettä kertaa, keräten yhteen Lähi-Idän ja Afrikan teollisuuden avain henkilöt. Juhlavuoden näyttely painotti erityisesti kokemusten jakamista tunnettujen metallurgian ammattilaisten kanssa, jotka olivat osallistuneet tapahtumaan jo sen perustamisesta alkaen.

Spectan osasto estitteli kehittyneitä ratkaisuja metallituotteiden pakkaamiseen ja merkintään. Milloin tahansa osastolla vierailevilla oli mahdollisuus testata ja koekäyttää pakkauslaitteita, mukaan lukien mekaaniset-, akkukäyttöiset-, sekä paineilmalaitteet. Erityisesti paineilmakäyttöiset Specta Samurai, Specta Katana ja Specta Sumo, jotka soveltuvat raskaimpiin käyttökohteisiin, tekivät vierailijoihin vaikutukset.

Valitut Asahi Pro akkukoneet, sekä mekaaniset Kronos 490, Kronos 421 ja Gektor 330 saivat myös ansaittua kiinnostusta.

Spectan valmistamat laadukkaat teräs- ja polyestervanteet kullekin laitteelle oli myös edustettuina osastolla. Terästeollisuuden edustajat olivat erityisen kiinnostuneita Specta Brava 25 ja 32mm PET-vanteista. Nämä vanteet on suunniteltu raskaan teollisuuden tuotteille. Lämpösiirtokirjoittimet kestäville, lämpöä sietäville tageille ja Specta Papyrus, Specta Ultraplast, Specta Plyplast etiketeille, sai myös oman huomionsa.

Yleisesti, Spectan edustajat kiinnittivät huomiota intensiivisesti kasvaviin Egyptin metallimarkkinoihin, paikallisen kysynnän kasvaessa lukuisten infrastruktuurihankkeiden johdosta.

Kolmen messupäivän aikana Specta sai mahdollisuuden neuvotella Egyptin tärkeimpien metallialan yritysten kanssa. Messujen päätyttyä liikeneuvottelut vaihtuivat vapaamuotoisemmiksi gaalaillallisella, jotka järjestettiin Metal&Steel Fabex juhlavuoden kunniaksi. Teräs- ja metallialan ammattilaiset saivat näin oivan tilaisuuden kahdenkeskisiin keskusteluihin yhteistyösuunnitelmistaan.

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha