Lähetä ystävälle
SPECTA kutsuu sinut juhlavuoden Metal & Steel, Fabex 2019 -messuille
18.02.2019

Terästeollisuuden markkinoiden avain trendit, uutiset ja ennusteet, kuten myös johtavien tekijöiden esitelmät odottavat Teitä 10-kertaa järjestettävillä Metal & Steel messuilla Kairossa, Egyptissä 14-15. maaliskuuta. Kutsumme Teidät osallistumaan runsaaseen messuohjelmaan ja tutustumaan SPECTAn viimeisimpiin uutuuksiin.

Tänä vuonna Metal & Steel messut juhlistavat kymmenettä vuottaan. Kaikki vieraat ja osallistujat saavat mahdollisuuden esityksiin, keskusteluihin ja työpajoihin, kuten toki myös kontakteihin potentiaalisten kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Osastollaan SPECTA esittelee uudet integroidut pakkaus- ja merkintäratkaisut teräksen valmistajille ja jalostajille. Esiteltävät tuotteet käsittävät teräs- ja polyesteri-vanteet lukuisissa vahvuuksissa, vannelaitteiden viimeisimmät mallit, pakkaustuotteet ja uudet etiketöintituotteet terästeollisuudelle. Jokainen halukas voi osallistua SPECTAn pakkauslaitteiden käytännön opastukseen.

Kansainvälisen tason asiantuntijat puhuvat viimeisimmistä innovaatioista. Pöytäkeskusteluissa ja työpajoissa osallistujat saavat ajankohtaiset tiedot ennusteista ja muutoksista, jotka odottavat Egyptiä ja globaaleja markkinoita lähitulevaisuudessa.

Metal & Steel, Fabex 2019 messut ovat arvovaltainen verkostoitumiskenttä todellisille asiantuntijoille ympäri maailman.

Odotamme Teitä osastollamme!
Halli 1, Osasto A44
Egypt International Exhibition Center, Cairo

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha