Lähetä ystävälle
Specta kehitti uuden etiketöintiratkaisun metalliteollisuudelle
17.09.2019

Spectan insinöörit ovat saaneet päätökseen uuden erityisesti metalliteollisuudelle suunnitellun materiaalin testauksen. Parantunut lämpötilankestävyys, hankauskestävyys ja parannettu tarttuvuus ovat tämän uuden materiaalin ominaisuuksia. Specta Ultraplast 813.AR on läpäissyt testit ja osoittanut käytettävyytensä yhdellä raskaimmista tuotantoalueista.

Uutta tuotetta käytetään kuumavalssattujen tuotteiden merkitsemiseen. Materiaali on metalloitu kova kalvo, jolla on parannettu tartunta. Testien aikana osoitettiin, että Specta Ultraplast 813.AR kestää jopa 260º C lämpötiloja. On tärkeää, että tästä materiaalista tehdyt etiketit voidaan kiinnittää toistuvasti uudelleen menettämättä tarttuvuusominaisuuksia.

Tarroissa on likaa kestävä pinta, jolle tiedot on helppo laittaa pysyvällä merkinnällä. Innovatiivinen materiaali Specta Ultraplast 813.AR ei repeydy, kulutuskestävyys on parempi ja se tarjoaa varman väriaineen kiinnittymisen.

Voit tilata testinäytteitä nähdäksesi uuden tuotteen edut henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä Spectaan ja lähetä meille tarvitsemasi tarran mitat ja asettelu.

Lisätietoja Specta Ultraplast 813.AP -tarroista, ota meihin yhteyttä:
salesnordic@specta.com
puh. +358 44 5495 218

 

 

 

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha