Lähetä ystävälle
Specta investoi lisää pakkausvanteen tuotantoon
25.05.2018

Eilen Pietarin talousfoorumin puitteissa Kostroman läänin maaherra Sergei Sitnikov ja Specta Group AG pääjohtaja Erik Helin allekirjoittivat investointisopimuksen, jonka mukaan Specta rakentaa Kostromaan lisäkapasiteettia PET-vanteen tuotantoa varten, sekä varastointitiloja.

Speсta on VolgaStrap yrityksen pääomistaja. Se on jo toteuttanut kaksi hanketta, joiden yhteinen investointiarvo on 30 miljoonaa euroa.

Uuteen projektiin yritys aikoo sijoittaa 250 miljoonaa ruplaa. Suunniteltu tuotantokapasiteetin lisäys tulee olemaan 3000 tonnia polyesteri-vannetta vuodessa.

Tehtaan tuotteiden pääasiallisia käyttäjiä ovat metalli-, putki-, puunjalostus-, rakennustarvike-, sellu- ja paperiteollisuusyritykset.

Parhaillaan toteutetaan merkintätuotteiden tuotantolinjahanketta. Siihen on jo sijoitettu yli 30 miljoonaa ruplaa.

Yrityksellä on noin 200 työntekijää ja uudet projektit antavat mahdollisuuden perustaa vielä 20 uutta työpaikkaa.

«SPECTA-yhtiö kehittyy menestyksellisesti Kostroman läänin alueella ja tekee hedelmällistä työtä. Yrityksen johdolla on vakaat kasvuaikomukset täällä. Tämä on oikein hyvä asia,» korosti Suomen Tasavallan suurlähettiläs Venäjän Federaatiossa Mikko Tapani Hautala.

«SPECTA-yhtiö on hyvin vastuullinen sijoittaja sekä investointiohjelman toteuttamisessa, että kaikkien velvoitteidensa noudattamisessa alueen puoleen,» kommentoi Kostroman läänin maaherra Sergei Sitnikov.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha