Lähetä ystävälle
Specta Interpack 2014 messuilla Saksassa
20.05.2014

SECTA oli jälleen mukana kun Interpack 2014 messut järjestettiin, nyt kahdennnenkymmenennen kerran. Pakkausteollisuuden suurimmat messut Dysseldorfissa, Saksassa, kestivät kokonaisen viikon 8-14 toukokuuta. Näytteille asettajia oli yli 2700, kaikkiaan 60 maasta ja messualue koostui 19 erillisestä hallista. Messut tavoittivat kaikkiaan 175000 vierailijaa.

Osastollaan Specta esitteli omasta tuotannostaan tutut teräsvanteet SECTA PRIMA ja SPECTA FORTE sekä polyestervanteet SPECTA ALTO ja SPECTA BRAVA. Uutuutena mukana oli 25mm leveä PET-vanne joka vahvuutensa vuoksi soveltuu erityisesti raskaisiin terästeollisuuden pakkauksiin.

Vierailijoilla oli erinomainen mahdollisuus tutustua vanteiden teknisiin ominaisuuksiin, nähdä työnäytöksiä laitteiden käytettävyydestä, sekä saada asiantuntevaa opastusta asiakkaiden omiin pakkausratkaisuihin.

SECTA osallistui messuille nyt toista kertaa, menestykseen tyytyväisenä. 120 kirjattua kontaktia, uusia jakeluun- ja logistiikkaan liittyviä ratkaisumalleja, sekä alustavia tilauksia tuotteillemme, antoivat rohkaisevan signaalin mahdollisuuksista.

Vieraat arvostivat Spectan korkealuokkaisia tuotteita, sekä asiakaslähtöistä lähestymistä joka mahdollistaa yhtiön tavoitteleman markkinaosuuden kasvattamista pakkaustuotemarkkinoilla.

 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha