Lähetä ystävälle
SPECTA esitteli vanne ratkaisuja PPMA Show -messuilla Birminghamissa
02.10.2015

PPMA Show 2015 avattiin Birminghamissa 29. syyskuuta. Avauspuheen piti Brittein Teollisuusliiton entinen johtaja, Kauppa- ja kehitysministeri, lordi Digby Jones. Messut keskittyivät jalostus- ja pakkausteollisuuteen, kestivät kolme päivää jonka aikana yli 300 näytteilleasettajaa isännöivät yli 6000 vierailijaa.

Specta osallistui tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja esitteli vannehtimisratkaisut eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Asiantuntijat, jotka etsivät mahdollisia uusia toimittajia ja vaihtoehtoisia vannemahdollisuuksia, olivat iloisia tiedostaessaan että voivat saada korkealaatuiset teräs- ja PET vanteet nyt suoraan yhdeltä valmistajalta, uusimmilta tuotantolinjoilta. Näytteillä olivat teräsvanteemme: Specta Prima, Specta Factor, Specta Forte, sekä PET vanteet: Specta Brava, Specta Alto, Specta Optima.

Vierailijat saivat kasvotusten konsultaatiota teknisiltä asiantuntijoiltamme viimeisimmistä teknologioista. Vanteiden vetolujuuksia testattiin paikan päällä. Asiakkailla on vanteissa valittavinaan laaja valikoima eri kokoja ja värejä. Halutessaan asiakkaat saavat teräsvanteisiin vaikka omat logonsa. Normaalikokoisten kelojen lisäksi Specta valmistaa myös Jumbo keloja niin PET- kuin teräsvanteille käytettäväksi automaattilaitteissa. Erityisen raskaille tuotteille on nyt saatavissa 32mm leveää PET-vannetta. Vanteissa käytettävät lukot kuuluvat valikoimiimme luonnollisesti myös.

Spectan asiantuntijat esittelivät vannetyökaluja käytännössä ja opastivat vierailijoita löytämään heidän tuotteillensa optimaalisimmat pakkaustavat.

Korkean laadun Spectan toimintajärjestelmissä varmistavat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 sertifioinnit. Tuotteiden laaja valikoima osoittaa, että yhtiö ylläpitää jatkuvaa kehitystä pystyäkseen tarjoamaan uutuuksia asiakkailleen.

Nyt kun yhtiöllä on edustus Brittein saarilla, on asiakkaiden entistä helpompaa asioida ja varmistaa pakkausvannetarpeidensa oikea-aikainen saatavuus.

 
 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha