Lähetä ystävälle
SPECTA avasi uuden varaston pakkauslaitteille ja –materiaaleille Uralilla
08.07.2014

Yrityksen kehittämiseen ja palvelujen laajentamiseen pohjautuvan strategian mukaisesti, on Specta avannut kesäkuussa varaston pakkaus laitteille ja –materiaaleille Chelyabinskin-kaupungissa Uralin alueella.

Asiakkaillemme tämä merkitsee parempaa reagointikykyä heidän tarpeisiinsa, sekä nopeita ja oikea-aikaisia toimituksia. Myös huolto- ja kunnossapitotyöt pystytään suorittamaan entistä tehokkaammin.

Asiakkaamme voivat ostaa suoraan varastostamme teräsvanteet SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE MODEX, SPECTA FORTE, sekä PET-vanteet SPECTA BRAVA ja SPECTA ALTO. Saatavilla ovat myös vanteiden kiristyslaitteet, lukot, lämpösiirto-tulostimet ja merkintämateriaalit.

Ottaen huomioon alueelle tyypillisen tuotantoprofiilin ja asiakkaiden erityistarpeet, Specta tuo tarjolle myös asianmukaisia tarvikkeita ja yksittäisiä pakkausratkaisuja, jotka tukevat asiakkaiden liiketoiminnan tehokkuutta ja kasvua.

 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha