Lähetä ystävälle
Specta Auris
16.12.2016

Tuotannon monipuolistamisstrategian mukaisesti Specta on kehittänyt uuden ja tehokkaamman polyesterivannetyypin, joka sai nimekseen Specta Auris. Tämän uuden pakkausvanteen tuotanto on teknologiamme jatkuvan kehittämisen ja parantamisen luonnollinen tulos.

Oheisen vannetyypin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon asiakkaidemme erityisvaatimukset. Uusi vanne on kevyempi, muuta omaa samat.

lujuusominaisuudet kuten painavimmilla vanteilla, mikä onkin vanteen suuri etu. Vanteen pinnassa on erikoisuurteet, jotka edistävät sen vahvuutta. Lisäksi vanne on hyvin elastinen, sillä sen venymä on 12 %:sta aina 25%:iin asti, minkä takia se ei menetä plastisuuttaan huomattavan mekaanisen kuormituksen aikana. Vannetta on saatavana kuutena leveytenä, 9,2mm:stä aina 19 mm:iin asti. Vanne sopii sekä käsikäyttöisiin- että automaatisiin pakkauskoneihin.

Specta Auris on asiantuntijamme viimeisimmän tuotekehityksen tulos, jossa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, yhdessä tuotteen kestävyyden ja käytännöllisyyden kanssa. Kierrätetyn materiaalin käyttö tarkoittaa sitä, että monta tonnia muovipulloja voidaan käyttää uudelleen pakkausvanteen muodossa.

auris

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha