Lähetä ystävälle
Sertifiointi tarkastettu hyväksytysti!
27.02.2020

Helmikuussa 2020 pakkausvanteita valmistavan Specta -yhtiöiden tuotantoyksikkö OOO VolgaStrap, Kostroman kaupungista, on läpäissyt DNV-yhtiön sertifiointitarkastuksen.

Uudelleensertifiointi suoritettiin seuraavien standardien mukaisesti: ISO 9001 (laadunhallintajärjestelmä) ja ISO 14001 (ympäristöjärjestelmä).

Vastaavasti OHSAS -standardin voimassaolo lakkaa ja Euroopan on siirryttävä uuteen ISO 45001 -standardiin 21.3.2021 mennessä. Yhtiöllä on voimassaoleva työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä OHSAS 18001 ja tavoitteena on siirtyä ISO 45001 -standardiin. Tämä antaa mahdollisuuden jatkaa vientitoimituksia Eurooppaan.

Uudet sertifikaatit, jotka ovat voimassa vuoden 2023 loppuun saakka, luovutetaan maaliskuun lopussa.

Uudelleensertifiointitarkastus, kattaen yhtiön johtamisjärjestelmien uudelleensertifioinnin, suoritetaan kolmen vuoden välein. Johtamisjärjestelmien toimivuuden vahvistava määräaikainen tarkastus suoritetaan vuosittain. Sen yhteydessä yhtiön prosesseja tarkastetaan valikoivasti. Näin ollen, Specta -yhtiön tuotantoyksikön OOO VolgaStrapin laadunhallintajärjestelmä, ympäristöjärjestelmä ja työturvallisuusjärjestelmä kuuluvat jatkuvan valvonnan piiriin.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha