Lähetä ystävälle
Ruotsalaiset asiakkaat arvostivat Spectan korkealaatuisia pakkausvanteita
23.10.2013

Pack&Emballage 2013 messut keräsivät yli 4000 vierailijaa ja messuilla oli näytteilleasettajina reilut 200 yritystä.

Specta osallistui messuille ensimmäistä kertaa ja esitteli oman tuotantonsa pakkausvanteita: SPECTA PRIMA, SPECTA FACTOR, SPECTA FORTE MODEX, SPECTA FORTE teräsvanteita sekä PET-muovivanne brändejään SPECTA ALTO, SPECTA BRAVA ja SPECTA OPTIMA. Kaikki vannebrändimme valmistetaan viimeisintä teknologiaa edustavilla tehtaillamme Kostromassa ja Pietarissa. Spectan vanteiden huippulaadun todisteena on yli 20 maahan tapahtuma vientitoiminta. Pääasiallisina asiakkaina toimivat erikokoiset teollisuusyritykset.

Pakkausvanteiden lisäksi Specta esitteli erilaisia vannehtimiskoneita ja konsultoi asiakkaita oikean vannetyypin ja vannekoneen valinnassa.

3 vuotta sitten SPECTA aloitti vientitoiminnan Pohjoismaiden markkinoille jälleenmyyjien kautta. Specta on nykyään Venäjän ja Pohjois-Euroopan suurin pakkausvanteiden valmistaja niin teräs- kuin myös PET-muovivanteissa ja yrityksen vientitoiminta on laajentunut merkittävästi viime vuosina. Pack&Emballage messut antoivat paikallisille teollisuusasiakkaille mahdollisuuden tutustua uuteen vaihtoehtoon pakkausalalla, josta hankkia yrityksen tarvitsemat pakkausratkaisut.

Pohjoismaiset yritykset ovat erittäin laatutietoisia ja monet pakkausalan asiantuntijat osoittivatkin kiinnostuksena Spectan korkealaatuisia tuotteita kohtaan ja pitivät niitä erinomaisena vaihtoehtona eurooppalaisille asiakkaille.

Oman myyntitoimiston avaaminen Helsinkiin sekä varaston perustaminen Kouvolaan mahdollistavat nopeat ja toimivat toimitukset kaikkiin Pohjoismaihin sekä kestävien asiakassuhteiden ylläpitämisen.

 
 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha