Lähetä ystävälle
“Puhdas maa” on vastuullista asennetta
03.04.2019

Spectasta tuli ”Puhdas Maa” -järjestön jäsen, joka koostuu organisaatioista joilla on vastuullinen suhde pitkälle vietyyn jätteiden kierrätykseen. Järjestön toimikunta hyväksyi jäsenyyden kokouksessaan 18. maaliskuuta.

Tällä hetkellä ”Puhdas Maa” järjestö koostuu 65 yrityksestä 45 eri maakunnasta Venäjällä. ” Toivomme, että uudella osallistujalla on lisämahdollisuuksia yritysten väliseen yhteistyöhön ja yhteisiin sitoumuksiin” – kertoo Ruslan Gubaidullin, järjestön puheenjohtaja.

Järjestö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa kokemuksia jätteidenkäsittelyn alalla. Osakkaat voivat tehdä kehitysehdotuksia säännöksiin ja etsiä tehokkaimmat ratkaisut yhdessä kunkin alueellisen toimijan kanssa. Yksi järjestön tärkeimmistä tehtävistä on yhteinen työ jätteiden käsittelyn uudistusten läpiviennissä koko maassa.

Specta tuo konkretiaa tähän työhön – omat ratkaisunsa

Käytettyjen PET-pullojen hyödyntäminen korkealaatuisten muovivanteiden raaka-aineena merkitsee jopa 0,5 miljardin pullon kiertokulkua takaisin hyötykäyttöön. Ajatellen erillistä jätteiden keräystä, tämä kierrätetty määrä on merkittävä. Specta on sitoutunut markkinoimaan ekologista tietämystään julkisuudessa: osallistumme erinäisiin työryhmiin ja pidämme aiheeseen liittyviä tapahtumia kouluissa.

Mukana järjestössä Spectalla on mahdollisuus välittää ainutlaatuista osaamistaan PET-kierrätyksessä, kuten myös laajentaa yhteistyötään muiden kaupunkien vastuullisten kumppaneiden ja samanhenkisten ihmisten kesken.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha