Lähetä ystävälle
Pohjois-Amerikan rautatiet avoinna Spectalle
05.11.2019

Tänä vuonna Specta- muovipakkausvanne on jälleen kerran vahvistanut korkealaatuisuutensa saamallaAmerican Railroads Associationilta (AAR) sertificaatin. AAR vastaa standardien noudattamisesta komponenteille, jotka turvaavat hyväksyttävän liikenneturvallisuuden tason.

 Valitut muovipakkausvanteet ja niiden yhdisteiden näytteet lähetettiin testattavaksi AAR:lle, missä testauksen jälkeen Specta valittiin muovivanteiden hyväksytyksi valmistajaksi ja toimittajaksi. Aikaisemmin keväällä 2019 yrityksemme oli jo sisällytetty tähän luetteloon teräsvanteiden valmistajana.

AAR-hyväksynnän saaminen antaa mahdollisuuden toimittaa vanteita AAR-jäsenyrityksille ja käyttää hyväksyttyjä Specta-vanteita rautatiekuljetuksiin ympäri Amerikkaa!

Tämä laajentaa merkittävästi Specta-toimitusten laajuutta ja lisää potentiaalisten asiakkaiden määrää – esimerkiksi Yhdysvaltojen raskasteollisuudessa. Toimiala lähettää pääasiassa tavaransa rautateitse ja kaikkien kuljetuksen aikana käytettyjen pakkausvanteiden on täytettävä AAR-vaatimus. Liiton vaatimusten mukaan tavaroiden kuljettamiseen avoimilla alustoilla saa käyttää vain sallittuja vanteita – Liitto asettaa erityisen tiukat vaatimukset tämän tyyppiselle kuljetukselle.

AAR-hyväksyntä tarkoittaa, että Specta- pakkausvanne täyttää turvallisuusvaatimukset ja on korkealaatuinen tuote. AAR-sertifiointi osoittaa jälleen kerran, että Specta tuottaa huipputeknisiä pakkausmateriaaleja, joihin luotetaan kaikkialla maailmassa. Nyt yhtiön tuotteita voidaan käyttää laajasti Yhdysvaltojen markkinoilla, tuotetyypistä ja kuljetusten luonteesta riippumatta.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha