Lähetä ystävälle
Pandemia ei ole este!
SPECTA PET-vanteille uusi AAR-sertifikaatti
26.05.2020

Toukokuussa 2020 American Railroads Association (AAR), yhdistys joka vastaa standardien noudattamisesta USA:n liikenneturvallisuudessa, sertifioi useita uusia Specta PET-pakkausvannekokoja.

Specta sai ensimmäiset AAR sertifioinnit vuonna 2019 ja kuuluu näin ollen hyväksyttyjen valmistajien ja toimittajien luetteloon teräs- ja muovipakkausvanteiden valmistajana. Kaikkien pakkausvanteiden, joita käytetään rautatiekuljetukseen Amerikassa, on läpäistävä AAR-tarkastus.

Tällä kertaa AAR testasi menestyksekkäästi 4 uutta Spectan PET-vannekokoa: 15,5*0.89mm sileä, 15,5*1.00mm kohokuvioitu, 19*1.00mm kohokuvioitu sekä 32*1.27mm kohokuvioitu. AAR:n testit vahvistivat vanteiden korkean laadun ja niitä voidaan käyttää Amerikassa rautateillä kuljetettujen tavaroiden pakkaamiseen.

Sertifiointi vahvistaa, että Specta-pakkausvanteet täyttävät turvallisuusvaatimukset ja modernit kansainväliset standardit. Uusien AAR-sertifiointien ansiosta Specta voi laajentaa läsnäoloaan Yhdysvaltojen markkinoilla ja lisätä potentiaalisten asiakkaiden määrää Amerikassa.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha