Lähetä ystävälle
Pakkaus ja merkintä puunkäsittelyalan toimijoiden avuksi
10.09.2018

Kansainvälinen Ekspodrev 2018 -näyttely on päättynyt Venäjän Krasonjarskissa 7. syyskuuta. Näyttelyssä esiteltiin metsäteollisuuden uusimpia tekniikoita ja nykyaikaisia laitteistoja. Yli sata valmistajaa 14:sta maasta osallistui näyttelyyn. Neljän päivän aikana näyttelyssä kävi 1500 asiantuntijaa 900:sta yhtiöstä.

Specta esitteli kokonaisvaltaisia pakkaus- ja merkintäratkaisuja puunkäsittelyalan yritysten tuotteille.

Yhtiön osastolla oli nähtävissä puoliautomaattinen sahatavaran R9 -käärintäkone toiminnassa ja kokeiltavissa oli eri pakkaustyökaluja teräs- ja muovivanteille. Laitteista oli esillä seuraavat mallit:  paineilmakäyttöinen Specta Mikado, akkukäyttöinen Specta Asahi sekä mekaaniset Specta Argos ja Specta Kronos. Kävijät panivat merkille laitteiden ergonomisuuden ja helppokäyttöisyyden. Spectan asiantuntijat takaavat laitteistoille ja työkaluille myös kattavat huollot.

Näyttelyvalikoimassa oli myös oman tuotannon laaja teräs- ja PET muovivannevalikoima, joka mahdollistaa sopivan vanteen valinnan kulloiseenkin pakkaustarpeeseen. Näyttelyn kävijät olivat erityisen kiinnostuneita Specta Optima- ja Specta Auris –muovivanteista (PET), joilla on hyvä venymä- ja iskujen vaimennuskyky, mikä on erityisen tärkeää kuormien sidonnassa.

Puun sieni-, home- ja lahosuojaksi Specta esiteli Sinesto® – antiseptiä, joka on rekisteröity yli 20 maassa ja on johtavalla sijalla Euroopassa vastaavien valmisteiden joukossa.

Sahatavarapakettien suojaamiseksi ympäristövaikutuksilta Specta tarjoaa pakkaamiseen  suojakalvoa, joka on kehitetty lujuudeltaan parannetun PE:n pohjalta ja kykenee suojaamaan ultravioletti- ja infrapunasäteilyltä sekä kestää matalia lämpötiloja. 

Nykypäivänä myös tuotteiden tarkalla merkinnällä on tärkeä merkitys. Specta:n kokonaisvaltaiset merkintäratkaisut sisältävät lämmönsiirtotulostimia, värinauhoja, erittäin lujia merkintämateriaaleja: Spectan itse valmistamia lappuja ja tarroja, Specta Papyrus, Specta Ultraplast ja Specta Polyplast, joilla on kyky vastustaa haasteellisia sääolosuhteita, korkeita lämpötiloja sekä erilaisten kemikaalien vaikutuksia.

Yrityksen asiantuntijat antoivat neuvontaa yli 100 asiakkaalle, mm. heidän tiettyjen tuotteiden pakkaukseen ja asiaankuuluvien työkalujen parhaaseen mahdolliseen valintaan. Tilaisuudessa käytiin useita neuvotteluja yhteistyökumppaneiden ja mahdollisten asiakkaiden kanssa sekä selvitettiin puunkäsittelyteollisuuden markkinoiden nykyiset trendit.Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha