Lähetä ystävälle
Pakkaukset – avain kilpailukyvyn lisäämiseksi. SPECTA RosUpack 2014 messuilla Moskovassa
23.06.2016

19. kansainväliset pakkausteollisuuden RosUpack messut pidettiin IEC “Crocus Expo” –keskuksessa Moskovassa 17. – 20. kesäkuuta 2014.

Paikalla oli yli 700 näytteilleasettajaa 38 maasta, kuten Itävalta, Iso-Britannia, Saksa, Italia, Suomi, Sveitsi, Yhdysvallat, Japani, Ranska, Belgia. Monista uusista osallistujista johtuen näyttely oli kasvanut neljään isoon halliin.

Näytteilleasettajat esittelivät uusia teknologisia ratkaisuja pakkausteollisuuteen. Jälleen osoitettiin kyvyt löytää parempia mahdollisuuksia kuluttajapakkauksiin ja kulujen vähentämiseen.

Vastatakseen markkinoiden vaatimuksiin Specta on myös uusinut tuotteitaan pakkaamisen tarpeisiin. Uusimpia vannetyökaluja ovat SPECTA ASAHI PRO, SPECTA ATLAS, SPECTA KRONOS ST25, SPECTA ARGOS 850. Laitteita käytetään laajasti mm. rakennusmateriaalien, kuitulevyjen, vanerin, tiilien, lasin ja sahatavaran pakkaamiseen.

Standardikokoisten polyesterivannekelojen SPECTA BRAVA, SPECTA ALTO, SPECTA OPTIMA lisäksi kävijöille esiteltiin 80Kg jumbo kela, joka on erityisesti suunnattu automaattisille vannelinjoille. Kelojen vaihtoja vähentämällä säästetään huomattavasti linjan käyttöaikaa.

Teräsvanteet SPECTA PRIMA ja SPECTA FACTOR olivat suosittuja myös.

Erityistä huomiota kiinnitettiin automaattiseen PET-vannekoneeseen SPECTA VR88, joka voidaan yksilöllisesti valmistaa ja integroida asiakkaan tuotantolinjaan.

Näytteillä ollut laite SPECTA R9.62 on hyvä ratkaisu kiristekalvopakkaukseen pitkille tuotteille. Spectan asiantuntijat antoivat neuvoja optimaalisiin pakkausratkaisuihin eri tuotteille.

Puoliautomaattinen vannekone SPECTA TR 206 on hyvä ratkaisu yrityksille, joilla on pienet tuotantomäärät. Se tarjoaa nopean ja helpon PP-vanteiden sidonnan pienille tuotteille ja laatikoille.

Nykyaikainen merkintä edellyttää viivakoodeja, teollisuustulostimia ja luotettavia merkintämateriaaleja. Specta tarjosi mielenkiintoisia versioita lämpösiirtotulostimista, tarroja helpoille ja vaikeille pinnoille sekä tunnisteet myös korkean lämpötilan materiaaleille.

RosUpack 2014 näytti mahdollisuuksia nykyaikaisista pakkausmateriaaleista ja laitteista. Yhteenvetona voimme sanoa, että moderni pakkaus on avain tuotteiden kilpailukyvyn lisäämiseen.

 
 
 
 

Packaging – a key to increase competitiveness. Specta at RosUpack 2014 exhibition in Moscow (YouTube)

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha