Lähetä ystävälle
Novolipetsk-teräsyhtiön ( NLMK ) innovaatiot ovat nyt Spectassa
27.11.2020

NLMK -yhtiö, jonka kanssa yrityksemme on tehnyt yhteistyötä useita vuosia, on luonut innovatiivisen tuotteen — erittäin lujan uuden sukupolven teräksen. Se antaa mahdollisuuden luopua täysin vastaavan ulkomaisen teräksen käytöstä esim. autoteollisuudessa. 

Uudesta teräksestä valmistetuilla tuotteilla on korkeat lujuusominaisuudet, mutta samalla pieni paino. NLMK on toimittanut ensimmäisen erän uuden aikakauden metallia Spectalle. Sitä tullaan käyttämään teräsvanteiden valmistamisessa, jotka on tarkoitettu painavien, kuten  esim. kuumavalssatun ja kylmävalssatun metallin ja putkien pakkaamiseen. Uuden sukupolven teräs on yli puolitoista kertaa vahvempi kuin aikaisempi vastaava tuote.

Kehittäjien mielestä näillä pakkausvanteilla pitää olla hyvä joustavuus suuren lujuuden lisäksi. Tästä materiaalista tehdyt vanteet kestävät suuria dynaamisia kuormituksia, mikä on erittäin tärkeää asiakkaille ja tietenkin myös Spectalle.

”Olemme iloisia siitä, että pakkaustuotteet, joita mm. yrityksemme käyttää, valmistetaan NLMK -yhtiön metallista. Yhteistyö Spectan kanssa on tärkeä kokemus NLMK:lle asiakaskeskeisyyden parantamisessa ja sopeutumisessa markkinoiden vaatimuksiin”, NLMK -konsernin myynnistä vastaava johtaja, Ilja Gushtshin korosti.

”Moitteettoman innovatiivisen laatujärjestelmän ansiosta Spectan teräsvanne on voittanut useiden asiakkaiden luottamuksen ja tänään toimitamme teräspakkausvanteita kaikille IVY-maiden johtaville terästehtaille.  Meillä on myös vahva asema Lähi-idän, Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla, Specta -konsernin CEO Erik Helin totesi. NLMK -yhtiö, joka on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, on antanut merkittävän panoksen siihen, yhdessä  systemaattisten kehitysohjelmiemme kanssa, että olemme saavuttaneet arvostetun aseman laadukkaiden pakkausvanteiden valmistamisessa.

NLMK -yhtiön lehdistötiedote:

https://nlmk.com/en/media-center/news-groups/nlmk-expands-high-strength-steel-offering/ 

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha