Lähetä ystävälle
Metal-Expo 2016 näyttää suunnan kasvumahdollisuuksille ja uusille innovaatioille
29.10.2016

Yli 600 yritystä 35 maasta toimivat näytteilleasettajina messuilla, joille odotetaan kävijöiksi yli 30 000 alan ammattilaista! Suurin osa kävijöistä edustaa Spectan kohdeyleisöä ja markkinoita; terästuotteiden käyttäjät rakennusteollisuudessa, raskas konepajateollisuus, polttoaine- ja energiateollisuus, kuljetus-, logistiikka, teräskauppa jne.

Suuri mielenkiinto teräkseen ja teräkseen liittyviin teollisuuksiin selittyy ankarilla taloussuhdanteilla: Metal-Expo ei ole ainoastaan alusta saavutusten esittelylle – se on myös paikka laajentaa näköaloja sekä tunnistaa uusia mahdollisuuksia. AHSS-terästuotteissa on tapahtunut paljon kehitystä kuin myös energiatehokkaissa laitteissa sekä korkea tuotto- ja kulutusmateriaaleissa.

”Innovaatioiden esittely on se, mikä tekee Metal-Exposta erilaisen” – sanoo Erik Helin.

Specta ottaa nyt osaa messuihin 20. kertaa ja esittelee monipuolisia yksilöllisiä pakkaus- ja merkintäratkaisuja metalli- ja terästeollisuudelle, mitkä auttavat leikkaamaan kuluja näinä haasteellisina aikoina.

Tervetuloa osastollemme 1C24, Halli 75, 8-11. marraskuuta 2016

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha