Lähetä ystävälle
Labelexpo 2019 avaa loputtoman ”älykkään” merkinnän maailman
01.10.2019

Suurin näyttely, jossa esitettiin uusimmat kehitykset tuotteiden merkinnän alalla, pidettiin Brysselissä 26.-27. syyskuuta. Vieraillen kiinalaisten, intialaisten, japanilaisten ja euroopalaisten yritysten osastoilla Specta- valtuuskunta päätteli, että merkintäratkaisujen maailma kehittyy nopeasti ja digitaalisella tekniikalla on tässä prosessissa ratkaiseva rooli.

Järjestäjien mukaan vuosipäivän näyttely Labelexpo esittelee vierailijoille tieteen, tekniikan, luovuuden ja mielikuvituksen maailman. Suurimpien merkintätuotteiden toimittajien ständeissä demonstroitiin ainutlaatuisia innovaatioita: monipuoliset etikettimateriaalit, tulostimet, tietokonesovellukset ja jopa kokonaiset digitaaliset asemat, jotka suorittavat koko merkintäprosessin: etikettien suunnittelusta sen myöhempään tulostamiseen.

Vuosipäivän näyttelyssä kiinnitettiin suurta huomiota kestävän kehityksen kysymyksiin ja turvallisten kierrätysmateriaalien käyttöön merkintöjen ja etikettien valmistamisessa.

Specta ille näyttelystä on tullut ei ainoastaan paikka, jossa se esitti saavutuksiaan, vaan myös kohtaamispaikka uusien kumppaneiden ja vanhojen kollegoiden kanssa. Yrityksen edustajat neuvottelivat suurten eurooppalaisten toimittajien kanssa ja saivat ehdotuksia heidän tuotteidensa jakelusta Venäjällä ja IVY-maissa.

Labelexpo-2019-näyttely auttoi Specta- asiantuntijoita arvioimaan uusimman painotekniikan mahdollisuuksia ja oppimaan kollegoidensa positiivisen kokemuksen merkintäratkaisujen valmistelussa.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha