Lähetä ystävälle
Laadukkaan pakkauksen kysyntä on kasvamassa! Specta Metal Expo 2017 – messuilla.
23.11.2017

Teräksen tuottajat, sekä metalliteollisuudessa ja metallinjalostuksessa käytettävien koneiden ja laitteiden valmistajat ja toimittajat kokoontuvat perinteisesti Moskovaan kansainvälisille Metal Expo – messuille joka marraskuu. Yli 28000 ammattilaista 60 maasta kävi messuilla tänäkin vuonna. Näytteilleasettajina oli 530 yritystä 35 maasta.

Tämä on Spectalle tärkeä tapahtuma, jossa se esitteli nykyaikaisia kokonaisvaltaisia pakkaus- ja merkintäratkaisuja metalliteollisuuden alalle.
Yrityksen näyttelyosastolla esitettiin kaikki Spectan valmistamat teräsvanteiden tuotemerkit, mm. SPECTA FORTE, SPECTA FORTE MODEX, SPECTA FACTOR. Kävijöillä oli mahdollisuus tutustua vanteiden teknisiin tietoihin ja niiden soveltamiseen, sekä seurata vanteiden käytön esittelyä pakkauskaluston avulla.

Messuilla oli näytteillä myös uudet leveät 25 ja 32mm polyesteri (PET) – vanteet. Niitä voidaan käyttää raskaiden kuormien pakkaukseen rauta- ja terästeollisuuden eri aloilla.

Esitettyjen pakkaustyökalujen laaja valikoima antoi ammattilaisille mahdollisuuden valita parhaat tuotteet kunkin työolosuhteista ja tuotantovaatimuksista riippuen. Kävijät saivat testata näyttelyosastolla erilaisia työkalumalleja: vaikeissa olosuhteissa käytettävästä korkean jännitysvoiman paineilmakalustosta yksinkertaisempiin ja helppokäyttöisempiin mekaanisiin työkaluihin.

Merkintätuoteosastolla oli edustettuna erilaisia malleja: SPECTA PAPYRUS, SPECTA ULTRAPLAST – tarralaput, eri lämpötilaolosuhteissa käytettävät SPECTA POLYPLAST riippulaput ja värinauhat. Samalla lämpösiirtotulostimillä lappuihin painettiin kaikenlaisia tietoja (teksti, viivakoodi, piirustuksia ja kuvia). Messujen uutuutena oli tavallisissa lasertulostimissa käytettävien A3, A4 ja A5 arkkikokojen tarrojen ja riippulappujen lisääntynyt valikoima. Ne valmistetaan synteettisistä materiaaleista, joilla on monenlaisia toiminnallisia ominaisuuksia.

Ulkomaisten messuilla kävijöiden lisääntynyt kiinnostus sekä tuotetoimitusten laajentaminen Euroopassa ja Lähi-Idässä todistavat tuotteittemme korkean laadun.

Spectan messuille osallistumisen tulokset ovat hyvin lupaavia: näyttelyosastolla on ollut huomattava määrä kävijöitä, on otettu n. 300 uutta kontaktia, on pidetty onnistuneita toimitus- ja pakkaustuotteiden esittelyä koskevia neyuvotteluja sekä myös Metal Expo 2017 – järjestäjät palkitsivat yrityksemme mallikelpoisesta esittelystä ja työstä messujen aikana.

     

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha