Lähetä ystävälle
Kysyntä luo tarjontaa
13.08.2018

Specta investoi edelleen tuotantoon.
10. elokuuta Kostromassa on allekirjoitettu investointisopimus Kostroman alueen ja Specta yritysryhmän välillä. Sopimuksen mukaan Specta investoi kehitykseen yli 231 miljoonaa ruplaa ja alueen hallinto soveltaa investoijalle suosituimmuuskohtelun periaatetta.

Yrityksessä käyttöön otettavan uuden PET-vanteen tuotantolinjan ansiosta tuotannon määrä kasvaa kolmella tuhannella tonnilla vuosittain. Lisääntyneelle tuotemäärälle rakennetaan myös uusia varastotiloja ja se luo kaksikymmentä uutta työpaikkaa. Investoinnista on etua myös maan ympäristölle, sillä nämä linjat tuottavat kierrätetyistä muovipulloista valmistettua pakkausvannetta.

Sopimuksen allekirjoituksessa olivat läsnä alueen hallinto kuvernööri S.K. Sitnikovin johdolla, Specta yritysryhmän edustajat yhtiön toimitusjohtaja Erik Helinin johdolla, Kostroman alueen johtavien yritysten johtajat, sekä suomalaisten liikemiesten iso valtuuskunta Suomen suurlähettiläs Mikko Hautalan johdolla.

Spectan tuotanto on pitkään ollut esimerkkinä Suomen ja Venäjän välisestä toimivasta yhteistyöstä.
Suomen valtuuskunnassa oli liikemiehiä, jotka suunnittelevat oman liiketoiminnan perustamista alueella. Tutustuttuaan pakkaus- ja merkintätuotteiden tuotantolinjaan ja alueen toimintaolosuhteisiin, he ovat vakuuttuneet siitä, että suunnitelmat ovat oikeita.

Suomen suurlähettiläs Mikko Hautala:
– Ulkomaisen investoijan kannalta on tärkeää, miten alueen viranomaiset suhtautuvat näihin investointeihin, miten he voisivat tukea niitä. Se todellakin auttaa, että alueen viranomaiset ymmärtävät mahdollisen investoijan tarpeita ja kaikkia kysymyksiä, haasteita ja ongelmakohtia.

Specta yritysryhmän toimitusjohtaja Erik Helin
– Haluan kovasti, että tänne Kostroman alueelle tulee satoja muita meidän kaltaisia yrityksiä. Ja toivon lisäksi, että VolgaStrap on hyvänä esimerkkinä. Sillä kun me teemme investointia uuteen linjaan, käsittelemme asiaa kokonaisuutena. Siihen liittyy sekä uusien varastojen rakentaminen, että logistiikka ja laitteiden hankinta.

 
 
 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha