Lähetä ystävälle
Koulutus on paras lahja
29.01.2020

Opiskelua ja hauskanpitoa –  tämä mahdollisuus annettiin Makarjevski ja Ostrovski lastenkodin lapsille. Spectan perustama ”Tuhansien järvien maa” -hyväntekeväisyysrahasto antoi lapsille uudenvuoden lahjat – lahjakortit, jotka he voivat käyttää koulutus- ja viihdematkalle.

Ystävät rahastosta ovat olleet tuttuja Ostrovskin lastenkodin oppilaille jo pitkään – he ovat vierailleet siellä jo useita vuosia. Tänä vuonna perinteinen vierailu Ostrovskin lastenkotiin tapahtui samanaikaisesti merkittävän tapahtuman – laitoksen 25. vuosipäivän – kanssa. Tässä suuressa juhlassa rahaston edustajat jakoivat lapsille lahjakortit. Lapset voivat valita itse minne he haluavat mennä ja valita matkaohjelman – retket, puistot, museot – lahjakortissa ilmoitetulle rahanmäärälle.

Sen sijaan Makarjevin lapsille lahja oli täydellinen yllätys. Tämän lastenkodin sijainti on hyvin kaukana Kostromasta, ja vieraat tulevat harvoin tänne.

“Makarjevski lastenkotiin on kolmen tunnin ajomatka Kostromasta ja vieraat tulevat heidän luokseen harvoin, etenkin lahjojen kanssa”, kertoi lastenkodin johtaja Irina Golub, jatkaen: ”Meilläkin on harvoin mahdollisuus matkustaa jonnekin, koska matkan järjestäminen niin monelle lapselle vaatii huomattavia kustannuksia. Lahjakortti matkalle on yksi parhaista lahjoista lapsille. ”

”Tuhansien järvien maa”- hyväntekeväisyysrahasto kiinnittää paljon huomiota ilman vanhempia elävien lasten koulutukseen. Rahasto tukee lahjakkaita lapsia ja murrosikäisiä erilaisten ohjelmien puitteissa apurahoilla ja määrärahoilla, sekä antaa heille mahdollisuuden osoittaa kykynsä.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha