Lähetä ystävälle
Ihmisille ja ympäristölle
22.05.2018

Yhtiön 25. syntymäpäivän johdosta SPECTA on huomioinut työntekijöitään – ja ympäristöä!

1,5 miljoonaa muovipulloa – sen verran käytettyjä ja kierrätettyjä pulloja SPECTAn tehtaalla hyödynnetään joka päivä. Kapasiteetti on saavutettu uusimman polyester-vanteen tuotantolinjan käynnistyksen myötä. Juhlallinen käynnistys pidettiin 18.5.2018. Samassa yhteydessä SPECTA juhlisti 25 vuottaan.

Onnittelemaan saapuivat ystävät ja kollegat RUMSS:sta (Russian Union of Metal and Steel Suppliers). Tämän metallialan huippuammattilaisten järjestön kanssa SPECTAlla on monivuotiset läheiset suhteet. Heidän lisäksi tilaisuuteen osallistui asiakkaita ja yhteistyökumppaneita metalli-, rakennus- ja puunjalostusyrityksistä eripuolilta Venäjää. SPECTAn tiloissa he saivat kattavan perehdytyksen vannetuotantoon: ensin tutustuttiin eri pakkausmateriaalien erityispiirteisiin teoriapohjalta, jonka jälkeen siirryttiin käytäntöön. Vieraat tutustuivat tehtaan viiden tuotantolinjan toimintaan ja lopulta pääsivät itsekin pakkaamaan tavaroita laitteilla, joiden kehitykseen SPECTA on aktiivisesti osallistunut.

Kollegat ja liikekumppanit olivat vaikuttuneet näkemästään. Uuden PET-vannelinjan käynnistyksen johdosta tuotanto on kasvanut jo 15000 tonniin vuodessa. Tuolla määrällä vannetta voisi kiertää maapallonkin viisitoista kertaa!

Denis Zavjalov, pääjohtaja/Specta Interpac, kertoi että käyttämämme kierrätysmateriaali puhdistaa osaltaan satoja kaatopaikkoja ympäri Venäjää. ”Polyesteri, toisin kuin kartonki tai paperi, vaatii luonnossa hajotakseen pitkän ajan, jopa 300 vuotta. Se on yksi suurimmista ongelmista ympäristön kannalta, johon kuitenkin olemme löytäneet ratkaisun.”

SPECTA huolehtii ympäristön ’terveydestä’, mutta myös henkilökuntansa terveydestä: vuosipäivän kunniaksi avattiin henkilökunnan käyttöön oma kuntosali! SPECTA arvostaa jokaista työntekijäänsä ja pyrkii myös olemaan houkutteleva vaihtoehto uusille päteville henkilöille. Yritys tulee tarvitsemaan lähiaikoina lisää osaajia joukkoonsa ja suunnitelmissa on mm. uuden tuotevaraston investointi.

Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha