Lähetä ystävälle
Apulaisliikenneministeri vieraili Spectan osastolla Saudi Transtec -messuilla
10.12.2015

Saudi-Arabian apulaisliikenneministeri H.E. Eng. Hazloul Bin Husein AlHazloul, joka piti Saudi Transtec messujen viralliset avajaiset 8. joulukuuta, vieraili Spectan messuosastolla.

Saudi-Arabian Dammamissa 8.-10. joulukuuta järjestetty Saudi Transtec messu- ja konferenssitapahtuma on kehittynyt kuuden vuoden aikana ja on vuosittain tarjonnut vankan pohjan liiketoiminnan kehittymiselle Saudi-Arabian liikenne- ja logistiikka-alalla. Valtio suunnittelee seuraavan 10 vuoden aikana sijoittavan 100 miljardia USA:n dollaria satamien, lentokenttien, rauta- ja moottoriteiden sekä logistiikkakeskusten kehittämiseen. Saudi-Arabian edullinen maantieteellinen sijainti Euroopan, Afrikan, Aasian ja Tyynenmeren alueen välissä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet globaalille kuljetusalalle.

Messuilla Specta esitteli raskaiden ja ylipitkien teollisuuskuormien pakkaus- ja merkintäratkaisuja. Saudi-Arabian markkinoille tuodaan 80 % pakkausvanteista, joten Spectan teräs- ja PET-vanteet herättivät suurta mielenkiintoa Saudi Transtec messuvieraiden keskuudessa. Spectan asiantuntijat pitivät kaikkiaan 85 tuoteneuvontatilaisuutta optimaalisista pakkausratkaisuista raskaiden kuormien kuljettamiseen. Messuvieraat saivat mahdollisuuden kokeilla Specta Kronos, Specta Sumo, Specta Asahi, Specta Mikado, sekä muita vannehtimistyökaluja. Messuosaston vieraat panivat merkille myös Spectan tarralappujen ja etikettien laadun.

Specta ryhmän pääjohtaja, Erik Helin korosti konferenssin yhteydessä, että ”Oikeiden pakkausmateriaalien valinta lisää kuljetuksen turvallisuutta ja kustannustehokkuutta. Vakuutusyhtiöiden tilastot osoittavat, että yksi kymmenestä kuormasta saapuu tavalla tai toisella vahingoittuneena, mikä aiheuttaa materiaalien vaihto- tai palauttamistapauksia. Tapauksen päätyttyä oikeuteen, se voi viedä koko yrityksen tuoton tai sitäkin enemmän. Tällaisilta ongelmatilanteilta voitaisiin välttyä kääntymällä luotettavan pakkausmateriaalituottajan puoleen.”

Specta toimittaa säännöllisesti pakkausmateriaaleja usealle Saudi-Arabialaiselle teräsyhtiölle, ja Saudi Transtec messut tarjosivat hyvän madollisuuden paitsi saada uusia kontakteja, myös tavata jälleen nykyisiä asiakkaitamme.

 
Ota yhteyttä meihin

    Ota yhteyttä meihin
    Saadaksesi selville tuotteiden hinnat, toimitusajat ja tarjoukset, sekä jättääksesi palautteesi, ehdotuksesi ja kommenttisi
    Syötä kuvakoodi:
    captcha